Har ni saknat mig?

Hej igen allesammans!
Nu är jag tillbaka igen, den korta pausen är över för denna gången och det har vart skönt, men saknat bloggen och er lite grann måste jag säga.
Haft en mysig helg som jag förväntade mig från början faktiskt. Skrattat massor som man alltid gör med mamma och pappa. Vi käkade thaimat på restaurang i fredags när dem kom. Fyra små rätter + friterad banan och glass. Mums!
Jimmy fick en ny fritös av dem i försenad födelsedagspresent och det var perfekt eftersom vi för en tid sen slängde ut vår gamla. Pappa hade dessutom önskat sig potatisslantar till middag på lördag och när jag nämnde att vi isåfall fick köpa en ny fritös hade dem gjort det i present :) Bra bra!

Ikea fick sig faktiskt ett besök också även om mamma inte riktigt var sugen på det från början. Men sist de var här hade dem sett en snygg matta på fyndet så de ville in där och kolla. Fanns inte kvar - förargligt. Men vi gick ändå in på varuhuset också och kikade. Jag och Jimmy köpte äntligen ett nytt diskställ, som vi kikat på vid flera tillfällen, jag köpte en ram till Monchhichi-pärltavlan och så lite servetter. Mamma och pappa hittade mattan i stora varuhuset till samma fyndpris som ute på fyndet - 99:- Som hittat :)
Willys fick sig ett besök och vi köpte lite mat till kvällen och godis från Drömpalatset åkte med också.
Kollade Mellon och blev glada över att Hasse och Linus gick vidare.

Idag har vi vart iväg på lite olika loppisar i Älmhult, Osby och Lönsboda. Hittade lite skoj! Köpte även 2 kartonger med äppleMER som hade gått ut i datum för 1:- / st .. Så nu har vi massa dricka :)

Mamma och pappa har gett sig av hemåt Falkenberg och jag funderar på om jag skall pärla eller bara sitta här i soffan och ha det kalas :) Får se!

Hur har eran helg vart? Har ni söndagsångest? Jag börjar faktiskt få det lite grann, var ju 2,5 vecka sen jag jobbade så även om det känns bra att få komma igång igen så är det lite jobbigt att veta att klockan ringer 4.30 imorgonbitti. Jag skall besvara alla era fina kommentarer om en stund, har bara ett ärende att utföra först :)
Mållgan vill alltid titta ut genom fönstret och vi orkar inte stå och bära honom hela tiden så vi flyttade bordet intill så kunde han sitta där och njuta av utsikten lääääänge! Vad gör man inte för djuren?! =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer