Här har vi Carolinas intervju!

Om du fick bjuda med dig 3 personer till Reneès Brygga (Program på TV4) vilka skulle du ta med dig och vad skulle ni göra?
Svar: Jag skulle bjuda med Niclas, Jenny och min bror tror jag. Vi fyra har det jätte kul tillsammans. Vi skulle framförallt grilla, kanske sitta och prata och spela lite kort på verandan till sköna värmen. Med Jenny hade jag försökt hitta det bästa för henne som jag vet att hon älskar!

Har du något favoritnummer?
Svar: Egentligen har jag inget riktigt turnummer som många har, utan är det något som skulle representera mitt favoritnummer skulle det antingen vara 12 eller 96. 96 för att jag är född år 1996 och 12 för att jag fyller år på datumet den 12. Dem hade jag förut mycket i alla fall!

Du får åka med en känd person (utländsk/svensk – död/levande) vart du vill och göra någonting speciellt – vem väljer du, vart åker ni och vad gör ni?
Svar: Jag skulle välja att få träffa Ian Somerhalder faktiskt. Och det jag hoppas på ifall jag skulle få träffa honom är att han och jag skulle åka till USA och att Ian då får visa mig runt omkring i Mystic Falls där serien the vampire diaries utspelas och sedan låter han mig träffa andra skådespelare som är med i serien. Skulle vara as häftigt att även få vara med på en inspelning!

Tror du på ett liv efter döden?
Svar: Ja, jag tror på ett liv efter döden faktiskt. Jag tror faktiskt, vilket många inte kanske håller med om, men jag tror även på att ifall man inte får ro direkt efter döden att man får några dagar på sig att få den ro personen behöver. Jag hoppas även att man föds om på nytt efter döden.

Skulle du kunna tänka dig att ställa upp i Let`s Dance?
Svar: Ja, jag skulle kunna tänka mig att ställa upp i let’s dance. Det skulle vara hur häftigt som helst och jag har faktiskt alltid velat det ända sedan jag såg let’s dance för första gången faktiskt!
Men jag har ingen speciell som jag skulle vilja dansa med direkt isånnafall!

Vilken film speglar ditt liv?
Svar: Jag vet faktiskt inte, jag tycker inte att någon direkt film speglar mitt liv så mycket faktiskt. Möjligtvis draktränaren filmen, där jag och Niclas är på äventyr med mera haha!

Samlar du på någonting?
Svar: Ja, jag samlar på böcker haha. Jag köper och köper, men har inte läst hälften av dem för att jag köper alltid nya så hinner inte haha! Även kläder om det räknas också? Kan aldrig få nog att köpa av böcker och kläder!

Har du någon favoritblogg?
Svar: Nej, jag har ingen specifik blogg jag tycker mer om än andras. Jag är inte en direkt följare om man ska säga så, utan de som kommenterar samt läser min blogg, gör jag detsamma mot och skulle jag känna att denna blogg är inget för mig, så avslutar jag att läsa bloggen!

I vilka länder har du varit?
Svar: Jag har varit i Spanien ett antal gånger, jag har varit i Italien, jag har varit i Tyskland (Tyskland och Italien var jag på när jag tog en båtresa någon gång samt bussresa!). Thailand har jag också varit i och i Danmark ett ex antal gånger! Jag har även varit i Frankrike!

Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Svar: Om jag skulle vinna en miljon kronor, skulle jag definitivt ge bort till mina föräldrar samt morföräldrar. Jag skulle även hjälpa till mer än vad jag gör med Jenny. Jag skulle även göra roliga saker med Niclas som vi inte riktigt har råd till nu tyvärr. Så jag skulle inte bli egotrippad med pengarna, utan jag skulle dela med mig så gott jag kunde samt spara!


Tack så mycket Carolina för att du ställde upp.
Hennes blogg hittar ni --> här <>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer