Har du tittat nånting på fotbollen?

Jag har knappt reflekterat över att det är VM 2014 på tv:n just nu. Så intresserad är jag, haha!
Kanske för att det inte är lika stort när inte Sverige är med? Kanske för att jag inte tittar så mycket på tv över huvud taget? När jag var hos mamma och pappa så tittade dem på ett par matcher och det var faktiskt ganska kul. Om man gör det tillsammans med någon, speciellt om den personen är väldigt fotbollsintresserad kan det bli spännande även om man själv helst låter bli att titta. Mamma och pappa tittar väldigt gärna och är intresserade av fotboll. Själv har jag spelat fotboll som liten och pappa var tränare. Jag spelade både i Stafsinge IF och Skrea IF i många år innan jag lade av. Som sagt, när vi var hos mamma och pappa nu i helgen så tittade dem på matcher på kvällarna. En av matcherna tittade jag också på, minns dock inte vilka lag men det blev 2-2 och matchen var slut runt 23 eller nånting.
Jag satt som liten, mellan mamma och pappa i deras säng. De hade lagt sig för natten och tittade på tv från sängen så jag fick krypa upp mellan dem och titta. Det var riktigt mysigt! Tankar på barndomen kom fram då man sov mellan dem. Nu är propotionerna lite annorlunda så blev lite trångt men ändå mysigt tycker jag.
Vi såg bara slutet av andra halvleken då vi gjorde nånting annan på kvällen, men det var en spännande match.

Har som sagt ingen koll på vilka lag som är med (förutom att Sverige inte ens deltog) men jag tror att något av landen som inte är så välkänt tar hem allt. Uruguay, Ecuador, Costa Rica eller Kamerun om inget av dem laget är utslagna förståss!
Nu blev jag sugen på att titta medan jag skriver här, får kika när nästa match spelas. Roligare att titta tillsammans med mamma och pappa iallafall.

Följer du VM? Har du tittat nånting? Vilka tror du vinner?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer