Har du målat om ett hus någon gång?

Inlägg i samarbete med Prestigo.se


Hej Hej!
Om du svarat ja på min rubriksfråga vet du hur jobbigt det kan vara!
Det behöver inte det, man kan göra det på så många olika sätt och det blir inte roligare än vad man gör det till. Jag minns för många år sen när jag bodde i Björketorp och våra kompisar i samma by behövde måla om sitt hus. De bjöd in alla sina vänner och familjer så alla hjälpte till, så bjöd de på frukost, fika, lunch och på kvällen när vi var klara blev det grillat. Supermysigt och ett roligt sätt att få sitt hus målat på.
Något år därefter behövdes vårat hus målas om så vi tänkte att vi hakar på deras ide, bjuder på alla mat under dagen och gör någonting roligt av det. Det var inte många som ville hjälpa till inte. Den ena kunde inte, den andra hade ont i ryggen, den tredje ja, var nåt fel på. Jag vet att de kompisarna som vi hjälpte, var med en liten stund och hjälpte till men annars tror jag bara det var jag, min dåvarande man, hans lillebror och pappa som målade om huset. Har man bra vänner så kan man lösa det på ett väldigt bra sätt - annars skulle jag nog rekommendera att hyra in proffsigt folk till att göra fasadmålning.

Ja, såklart kostar det mer än att göra det själv men du slipper göra jobbet och det kan vara värt de extra pengarna det kostar. Tycker jag! Har man hus är man ju beredd på att det kan bli fasadmålning och då tror jag man sparar ihop de slantarna inför och kan njuta av att titta på medan andra arbetar. Prestigo erbjuder tjänster inom bygg & entreprenad samt måleri och plattsättning i Göteborg och Stockholm. De är professionella och lyhörda och gör allt för att kunden ska bli nöjd.
När jag bodde i Björketorp hade vi inte långt till Göteborg och hade vi haft mer koll på våra utgifter och vart kloka nog att spara ihop inför målning hade jag nog tyckt att Prestigo skulle kommit och gjort arbetet. När företaget kommer hem till kunden ser de bland annat till att de:
~ tvättar och rengör fasaden noggrant från smuts och fett
~ lagar sprickor, byter ut plankor som behövs samt mögelsanerar vid behov
~ målar omsorgsfullt efter bestämmelse från färgtillverkaren
Bra saker med andra ord. Och inte bara tvätta och måla. De tar verkligen hand om fasaden åt kunden!

De jobbar på för fullt i sommar men är försiktiga och noggranna med tanke på pandemin som fortskrider. Alla medarbetarna vidtar korrekta åtgärder för att motverka spridning och de följer noggrant folkhälsomyndigheternas riktlinje. Viktigt att notera tycker jag, så vet man att de är seriösa. De följer även branschens aktuella regler och genomför alltid alla projekt på ett fackmässigt och korrekt sätt. En trygghet för kunderna och en självklarhet för Prestigo.

Om du planerar att måla om ditt hus tycker jag du ska läsa denna artikeln - Dags att måla om huset? för jag tycker den förklarar mycket bra saker!


Bilder lånade från Prestigos hemsida

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer