Har du gjort högskoleprovet?

Inlägg i samarbete med hpguiden.se

Hej Hej <3


Går du i tankarna om att studera vidare?
Vill du söka dig in till någon Högskola?
Vad roligt isåfall! Det är ett av de bättre valen jag har gjort i mitt liv, att ta steget till att söka in till högskolan. Jag har faktiskt sök tidigare utan resultat och för många år sen ville jag studera till förskollärare och sökte två omgångar tror jag. Första gången var ren chansning bara men andra gången ville jag hjälpa möjligheterna på traven för att lyckas att komma in så jag gjorde högskoleprovet. Jag har ganska simpla betyg så ingenting som jag kunde använda för att slåss med alla andra som sökte men tänkte att om jag söker med även ett högskoleprov ökar jag chanserna.
Så jag gjorde det. Var himla nervös, för många hade sagt att jag inte skulle bli ledsen om jag inte klarade det första gången, att det vanligtvis krävs 2-3 gånger innan man lyckas.
Så tänkte väl att jag ger det ett försök och om det inte gick med sig hade jag iallafall en ny erfarenhet i bagaget genom att jag faktiskt gjort provet! När beskedet väl kom var det fasiken lycka i hela huvet, jag hade nämligen klarat det. Och sämst var jag inte även om det var riktigt lågt, men 0.2 poäng fick jag! Och det var jag så nöjd över. Lyckades dock inte komma in på högskolan efter det heller, men hade jag vetat att jag kunnat förbereda mig inför högskoleprovet så hade jag kanske lyckats få högre poäng!

Visste du att högskoleprovguidens onlineutbildning har sedan 2004 utbildat över 150.000 studenter att klara och nå sina högskoleprovmål? Utbildningen är med personlig coachning som kan ge dig individuell diagnos med analys, ett upplägg och vägledning utefter dina förutsättningar av en coach som skrivit 2.0 på högskoleprovet. En bra chans om du planerar att göra högskoleprovet.
Tyvärr ställdes provet nu på våren in på grund av coronan och förhoppningsvis går det av stapeln till hösten igen. Man kan göra provet antingen på våren eller hösten och är en hjälp att komma in på din drömutbildning. HpGuiden har ett omfattande kostnadsfritt alternativ som kan hjälpa dig långt på vägen men även en möjlighet att välja att bli VIP för att få ut det mesta som bara går inför provet. Väljer du att enbart vara gratismedlem får du 42 kompletta gamla högskoleprov, ett formelblad med den viktigaste matten, detaljerad kunskapsanalys av de senaste provet, 10 utvalda tips, 7 utmaningar och Sveriges största forum om högskoleprovet.

Betalar du VIP-medlemsskap får du allt du behöver på alla provdelar för att kunna nå ditt mål. Plus snabb personlig hjälp om du fastnar på något och kan lägga till en förbättrningsgaranti som ger mer tillbaka än du betalat.

Oavsett vad du väljer, betala eller inte får du stor nytta av guiden för att nå ditt mål och din drömutbildning - så kör på och lycka till!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Tess,
Nej aldrig gjort och jag tvivlar jag lär göra de dock har ja haft funderingar att utb till ssk men ja får se hur ja gör om ja ens ids haha 😃
tessys.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag har inga planer på att göra provet igen men vem vet, kanske det blir.. När man minst anar det, så en dag kanske du sitter där och skriver det du med =)
nouw.com/frökenrödlök
Madde ,
Att jag inte utbildade mig är nog det jag ångrar mest. Har min usk utbildning, men vill ha mer,
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är aldrig för sent =)
nouw.com/frökenrödlök
Hannas krypin ,
Jag har inte gjort högskoleprovet. Vad grymt att du klarade provet. Heja dig. tråkigt att det blev inställt i år men det kanske går att göra det i höst.
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, på deras sida står det att det körs till hösten, men sen vet man ju inte hur läget är just då.
nouw.com/frökenrödlök