Han kommer nog ändå bli glad!

Inlägg i samarbete med


Hej!

Jag är klar med mina julklappar för i år och det känns himla skönt måste jag säga.
Det blir inte många i år eftersom jag inte har någon inkomst men Kjell ska få, Malvina ska få, två vänner ska få och så en hög till julklappsleken som vi alltid kör i vår familj istället för att ge varandra julklappar!!

Nu när jag har Malvina i mitt liv är det ju extra roligt att kika in olika butiker med leksaker och jag vill ju köpa det mesta åt henne. En butik online som har hur mycket leksaker som helst är LeksaksCity.se. Väldigt mycket olika märken och jag tror att man hittar det mesta till julklappen där inne. Denna gången har jag faktiskt inte valt Leksakscity för inköp till Malvina, tro det eller ej men jag har fixat en julklapp åt Kjell (eller oss båda kanske). Vi har en samling av traktorer och Kjells intresse för traktorer har smittat av sig på mig så när jag såg att Leksakscity har ett stort utbud av just traktorer blev jag glad.
Jag beställde en traktor från märket Bruder och öppnade faktiskt upp förpackningen för att ta mig en kik innan jag slog in den som julklapp. Väldigt bra kvalitet verkar det som och just denna variant av traktor hade mycket roliga saker. Man kan röra skopan, man kan öppna dörrar och vrida på ratten så hjulen rör sig.

Jo, jag kikade inte på storleken när jag beställde den, så fick en chock när jag mottog paketet, det var gigantiskt. Jag trodde det var i storlek av de vi redan har, men jag tror denna blir bra här hemma också. Och så delar vi den med Malvina när hon kommer hit på besök, så får vi alla glädje av den!
Jag tror iallafall att Kjell blir glad.

Hur går det för er med julklappsinköpen? Har ni köpt till era barn ännu?
Nu när det är som det är ute i världen ska vi ju inte besöka några köpcentrum och butiker i fysisk miljö så därför skulle jag rekommendera att nätshoppa på Leksakscity.
Snabba var det också och trevlig service.


Nu är det himla bra att Kjell inte har några sociala medier och inte kikar bloggar, så jag kan lägga ut detta utan att han får se :D

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Åh redan klar med julklappar! Vi brukar inte köpa något längre, men det är väl för att vi är vuxna i familjen 😊 Hoppas ni får en mysig jul, även om den är en bit bort!
nouw.com/psykiskohalsablogg
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är samma här, vi köper inte till de vuxna då vi kör paketleken istället. Men eftersom jag älskar att ge bort gåvor och överraska så vill jag alltid ge min sambo och mina närmaste vänner =)
nouw.com/frökenrödlök
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Mina klappköp får vänta till december och jag VILL handla i butik

nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det brukar ju vara roligare att handla i butik tycker jag, men nu när läget är som det är tycker jag man är oansvarig om man inte följer restriktionerna.
nouw.com/frökenrödlök
Susann,

Skönt att vara klar med julklapparna. Än så länge har jag inte köpt en enda klapp.

zinnie.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är superskönt =)
nouw.com/frökenrödlök