Han ignorerar mig totalt!

Jag blir så frustrerad!
Han var svår att få tag på redan som det var då han var min chef men nu verkar han totalt ignorera mig! Han läser mina sms men svarar inte på dem! Jag ringer och lämnar meddelande utan resultat! Hur jävla svårt skall det vara att svara på en enkel fråga?! Dessutom har han inte skickat mina papper som han lovade! Han sa sist vi talades vid att om det var något skulle jag bara höra av sig! Jag blir så jävla arg! Är så grymt tacksam att jag blev varslad för nu slipper jag jobba under det aset! Visst saknar jag Rejmes en del, speciellt Anders på lastvagnar som var den som alltid stannade upp och talade med mig, men att vara anställd på Total Rent är så underbart att slippa! Att ha en sådan arbetsgivare önskar jag ingen, för han klarar ta mig fan inte att göra det enkla som att ha kontakt och kommunicera med sina anställda!
Att höra av sig om varslet vis sms var så lågt, att inte en enda gång höra av sig till mig under sjukskrivningen var inte Shysst, att läsa men inte svara på sms samt inte ringa tillbaka är respektlöst! Och denne man ska kalla sig arbetsgivare! FY FAN! En skam!!

Jag är så ledsen, arg och så besviken!
Får ringa nån annan på företaget så jag kan få svar på min fråga!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 797 visningar
  • Nära Hyltebruk

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Tack så mycket! Och vad drygt med en sån chef, hoppas du får svar på dina frågor på annat håll!
nouw.com/carroat
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det hoppas jag med, ringde kontoret men inget svar där heller så lämnade meddelande på deras telesvar med, hoppas de ringer upp
nouw.com/frökenrödlök
Jennifer Queen,
Men fy så dålig stil :O 😟
thequeenie.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Verkligen! Han har ännu inte ringt så har nu ringt kontoret men inget svar där heller, lämnade ett meddelande och hoppas på svar!
nouw.com/frökenrödlök