Han friade och jag sa Ja!

Det blev verkligen en midsommar att aldrig förglömma!
Började med lyxfrukost med svärmors goda nybakta bröd. Sen ville Jimmy åka en sväng och försökte få med sig L men hon ångrade sig. Men vi åkte ensamma. Till Byrums Raukar. Vi var där i vintras men kunde inte se så mycket iomed all snö så det var kul att få åka dit nu. Rätt mäktigt vad vatten kan göra med stenhårda stenar :)
Vi strosade lite där vid vattnet och kring raukarna och när vi står längst ner vid vattnet med raukarna runt oss säger Jimmy: Vi träffades första gången vid havet, vi blev tillsammans vid havet och havet har betytt mycket för oss, jag känner att vi är speciella du och jag så jag vill fråga dig en sak (så går han ner på knä och knäpper upp en liten ask) Vill du gifta dig med mig? Jag ler, skrattar och svarar JA! Och kramar om honom hårt och länge och där kommer tårarna.
Jag tyckte det var väldigt romantiskt och så som jag alltid drömt om. Överraskat! Sen skålade vi i sprite eftersom vi inte dricker alkohol nån av oss, men det funkar det också. Det var liksom pricken över i:et. Tyvärr var ringarna för stora så dem skall vi justera. Men så vackra, precis som jag ville ha dem. Precis såna jag drömde om. Min älskade prins kan han ;) att överraska såhär var jättemysigt, verkligen.
Vi satte oss i bilen och då kom regnet och åskan så vi hade verkligen tur. Sen for vi hem och berättade för Jimmys familj och dem blev glada, sen ringde jag mamma och syrran och dem blev också glada!! Så roligt. Nu känns det på riktigt, nu känns det äkta.
När jag berättade för mamma om hur allt gått till så frågade hon: Visste du ingenting? Nej, Jimmy överraskade totalt. Åh vad roligt, det har du aldrig vart med om, ovanligt va? Det stämmer, men det gör det så mycket mer äkta på nåt vis. Jag har hittat min liksom!!
Havet och lite av en rauk.


Taget på en rauk och nedanför här stod vi!
Passar fint på mitt finger.
Obligatoriska vi-har-nu-ring-på-på-fingret-bilden!! Jag tycker dem är vackra! Min fästman är vacker!
Jimmy, jag älskar dig coop!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer