Grattis älskade pappa på 60årsdagen!

Gårdagen blev riktigt lyckad. En dag vi länge sett fram emot faktiskt. Vi har planerat sedan en tid tillbaka med pappas present. Han fyller 60 år idag och är bortrest så vi firade honom med familjen igår och då fick han sin present som vi fixat och donat med sedan höstas.
Då var vi nämligen hos en fotograf, mina syskon och jag och tog massa bilder. Både syskonbilder och enskilda. Dem blev jättebra och så fort jag får råd skall jag köpa några av dem jag gillade bäst.
Ett av fotona valde vi att förstora och göra tavla av och den fick pappa igår. Det har varit svårt att hålla käften om denna present för man har flertalet försagts sig, allihop men pappa har inte förstått som tur är.
När han öppnade den blev han så rörd att tårarna kom, han kramade om oss och vi fick tårar också. Så fin stund.

Sen bjöd dem på god mat. Syrran hade fixat vitlökssoppa med parmesanchips till förrätt, sen fick vi hasselbackspotatis med fläskfile i ädelostsås till varmrätt, chokladpudding till efterätt och senare på kvällen även tårta. Vi var mätta!
Vi for hem, syrran jag och hunden men planerade lite bus så när dem hade gått och lagt sig så smög vi hem igen och slängde ut toalettpapper i trädet och brevlådan, hängde burkar på dörren, satte tejp på nyckelhålet, tejpade igen deras grind osv.. Dem fattade att det var vi när dem såg det men blev glada ändå. HEHEH!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer