Gratis presentkort och en katt som vill vara nära!

Hej Hej!

Jag har suttit en stund på förmiddagen och läst i min fåtölj i läshörnan. Einar är en katt som verkligen vill vara med där vi är. Och är vi båda hemma och är i två olika rum ligger han i hallen så han har koll på oss båda. Medan jag läste tryckte han ner sig mellan mina ben på fåtöljens fotpall och låg där och gotta sig. Rätt mysigt ändå!

Jag har som sagt läst idag, det är väl det ända jag gjort i princip. Kikat in på blackboard för att hålla koll på nya saker som inkommit i skolan, väntar fortfarande på en beställd bok via bibblan innan jag kan köra på i kurs två. Lite drygt men inget att göra. Som tur är ska den första uppgiften inte in förrän 27 september så får jag inte boken denna veckan hinner jag ändå med.
Så jag gör andra saker under tiden jag väntar. Jag har tex. bytt ut mina intjänade poäng på de två panelerna jag är med i och hämtat hem presentkort på Gekås. Kjell och jag ska dit inom kort och då passar presentkort väldigt bra! Jag har besvarat enkäter på dessa två panelerna och kunde nu byta ut mina poäng mot 500kr på Gekås. Det är tredje gången jag byter ut poäng därifrån till gekås tror jag, och jag har tidigare bytt mot presentkort på H&M och Skopunkten!
Hur smidigt som helst, kostar mig ingenting mer än tiden jag lägger på att besvara enkäterna och det är det ju värt. 500kr presentkort tackar man ju oftast inte nej till!

Om du också vill svara på enkäter och kunna byta mot presentkort utan kostnad rekommenderar jag er att bli medlem på M3Panel via min länk för då får ni möjligheten att samla poäng och jag får ju ett par poäng som tack!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer