Godmorgon och lite önskemål!

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag, till viss del, haft ont i ryggen lite till och från men annars är det ok. Skönt att få vakna av sig själv och ingen klocka som ringer.
Jimmy är ute och springer och jag har precis tagit en dusch. Blir frulle snart.
Inga direkta planer för idag heller så får helt enkelt se vad som händer. Vi skall handla lite, det är väl det enda.
Underbart när det är så. Igår tog vi beslutet att smått börja spara till bröllop, så nu är den bollen i rullning. Nu har jag två saker att spara pengar till och det känns helt amazing. En resa och ett bröllop! YiPPikayej!!!
När bröllopet blir vet vi inte i dagsläget men gissningsvis om några år, det tar ju ett tag att spara ihop för jag tänker inte ha ett liknande bröllop som förra gången. ALDRIG!!

Jag är helt uppe i allt som har med saken att göra trots vi inte ens vet när, men det är bra att vara förberedd och det är kul att planera och prata om hur man vill ha det, kolla förslag, tips/ideer och liknande så man är väl förberedd när det väl är dags!

Är du gift? Vill du berätta lite om hur planeringarna var? Hur hade ni lagt budgeten? Hur långt innan förberedde ni er, när skickade ni ut inbjudningar, hur många bjöd ni? Vad hade ni för mat? Hur var festen? Åkte ni i nån trevlig farkost efter vigseln? Vart firade ni med gästerna? Hur många gäster hade ni? Vilka bjöd ni? Hade ni toastmaster? Vad var det som gjorde att ni valde bestman och tärna? Nyfiken!!
En sån här vill jag ha!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer