Godmorgon godmorgon.

Det säger jag hungrig och med huvudvärk.
Har inte sovit helt bra i natt måste jag säga, vänt och vridit, vaknat, somnat om och vaknat hela tiden. Drömt underliga drömmar. Men det brukar vara så första natten på ett nytt ställe så jag hoppas det blir bättre till natten som kommer. Jag är trött och som sagt så har jag huvudvärk så jag skall ta en tablett och så frukost i form av mintchokladshake så kansk den värsta värken försvinner.
Vet inte än hur vädret är där ute eftersom jag inte kollat - men bör väl dra upp rullgardinen snart - ser ju lite bättre ut. Jimmy slutade vid sex igårkväll och då var det meningen att vi skulle gå och handla, vilket vi gjorde också men eftersom jag inte trodde han skulle hålla på så länge så valde jag att vänta med att äta (hade iofs inget annat än bars på rummet) tills han kom och när klockan blev mer och mer ångrade jag mig för jag var så hungrig att jag mådde illa. När han kom gick vi därför till Snoddas och åt hamburgare. Jag var tvungen att ha nåt i magen!
Sen promenerade vi till Hemköp och handlade frukost, mellanmål och kvällsmat (ja, lite godis också) så ikväll lagar vi mat i det gemensamma köket. Jag förstår inte hur jag skulle klara att bo på inackordering om jag skulle plugga på folkhögskola (Jag kom ju in på helsjön 2004 men tackade nej pga jobb) för jag tycker det är jobbigt att gå ut till gemensamma köket/tvrummet om det är nån annan där. Fast å andra sidan ser jag ju detta som ett vandrahem - de är ju för studenter så det är ju lite skillnad. Kanske hade man satt sig in i situationen och lärt känna folket här mer om man gick här. Nåja... strunt samma! Har du pluggat på folkhögskola/högskola och vart inackorderad på skolan?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer