Gårdagens Gekås-shopping slutade på 20:-

Hej hej!

Det är lördag och här har inte hänt någonting, jag har haft lite sovmorgon, kollat tv och läst. Nu är klockan snart 16 och jag tänkte att jag skulle pärla lite. Var ett tag sen och fick lite sug efter det. Kjell är och jobbar i skogen. Kommer hem sent.

Igår var vi på Gekås och fick med oss massa skoj hem. Både såna där saker man måste ha men är mindre skoj att köpa som tvättmedel, schampo, plastpåsar och tandborstar. Men såklart även lite roligare saker som julklappar, sängkläder, bordstabletter och kläder. När jag fyllde år fick jag presentkort av Kjell på kläder i valfri butik så valde faktiskt Gekås. Så av Kjell fick jag ett par nya snygga träningsbyxor, en grymt skön och snygg längre kofta i grön färg samt en underbart härlig sweartshirt-klänning! Så nöjd!
Själv köpte jag klistermärken till mitt brevskrivande, limstift, kuvert, nya färger på nagellack, en handväska i en härlig gul färg, två tshirt och underkläder. Plus mycket mer.
Min shopping slutade på 1020:- men eftersom jag hade presentkort jag pratat ett tag om (från enkäterna jag besvarat) så behövde jag bara betala 20:- (och sparade även ett presentkort). Såå nöjd. Och riktigt roligt att få hem massa nya saker utan att behöva betala någonting direkt!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer