GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !"#¤"%#&¤/¤/#)"(¤&

Dagen började bra! Mycket bra! Men så hände nånting, min huvudvärk gick inte över trots massa tabletter och en promenad. Någon jävla irritation slogs ner i skallen och allt som händer och sker stör jag mig som fan på idag.
Massa svordomar har lämnat min mun och jag mår fan inte bra!
Varför blir det såhär utan anledning? Ingen har gjort mig illa, jag bara stör mig.

Ljudet är för högt, ljudet är för lågt, personer som skall komma hit och handla av mig kommer inte på utsatt tid, jag får ifrågasatta, beställningar blir inte betalda, tvspelen funkar inte, oavsett om jag förklarar i minsta detalj exakt vart jag bor (vägen, närmast nånting, lägenheten överst osvosvosv) så hittar folk ÄNDÅ inte hit. Tröga Smålänningar? Igår frågade en tjej om hon kunde komma vid 11 idag. Jag brukar inte vilja ta emot innan 12 men sa att det var ok.
10,20 knackade hon på dörren. Jag blir så lack!!!

Fy faen vilken äcklig dag! Känner mig svag i kroppen, den är seg, den är geleaktig samtidigt som hela jag kokar!!
En tjej skulle komma och hämta en tavla, har suttit hela dagen och väntat, sen sa hon att hon kommer i EM, jag trodde då runt 2-3 så ifrågasatte, kommer om en timme svarade hon då, den timmen gick för 40 minuter sen.
Jag pallar inte sitta och vänta när det säger en tid de skall komma. Just nu vill jag bara klä av mig och krypa ner under täcket i soffan och bara försöka bli av med irritationen!

Om ni hade tänkt att komma med kommentarer som är negativa, låt bli det. Ibland har man dagar där man stör sig på precis minsta lilla sak och även om att detta för er bara är ett ilandsproblem så låt mig få tycka det är enormt. IDAG!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer