Fy fasiken vad skönt att slippa det!

Inlägg i samarbete med nettoflytt.se

Jag har flyttat väääldigt många gånger, av olika anledningar. Det har varit från lägenhet till lägenhet, från hus till hus, från hus till lägenhet, och t.o.m som inneboende. Har bott på ganska många olika adresser i olika samhällen och städer. Jag tycker om att flytta på något sätt, det blir liksom en nystart.
Jag gillar att förnya och att komma till ett helt nytt hem!
Vid varje flytt har jag (och den jag flyttat till/ifrån/min familj) packat, burit, kört flyttlass, burit och packat upp. Dessutom lagt ganska mycket pengar på flyttkartonger för att packa allt i.
Det är väldigt tungt att flytta och väldigt dumt att göra det om man inte gillar det, speciellt när det finns andra som har det som yrke! Varför inte spara på sin tid och sin kraft till annat?
Jag skulle vilja tipsa er om nåt bra, nämligen flyttfirma skåne som kan utföra detta åt dig, till bra pris!
Hur bra är inte det? Inte nog med det, om du anlitar dem kan du dessutom låna flyttkartonger av dem. Ännu bättre!

Jag hade lätt kunnat anlita när jag flyttar nästa gång för att slippa, de jobbar ju som sagt med det så varför inte. Jag tror dock jag kommer få svårt att övertala min kära sambo till det då han tycker att vi gör det smidigt själva. Tänk om man kunde leasa bort både flytten och flyttstädningen till ett företag. Fy fasiken vad skönt!
Nettoflytt AB har också den tjänsten, flyttstädar åt dig. Himlans bra! Då kan du boka både flytten och städningen av samma firma, förmodligen billigare att ta ett paket liksom! Så bor du i Skåne tycker jag absolut du ska ta dig en funderare nästa gång du ska flytta, kika in på deras sida och läs mer!

När jag flyttade hit anlitade vi någon som städade åt oss, fy fan vad skönt! Det gör jag lätt till nästa gång med!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Flyttstädning är så skönt både ditt man flyttar och det man lämnar. Bra att lägga fokus på annat i de tider när man flyttar
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag verkligen med om =) Och med rutavdrag blir det ju inte så jättedyrt heller.
nouw.com/frökenrödlök
Michelle ,
Du har så rätt i det du säger . Men tycker inte de e kul med all jobb men det är hörligt o bli av med mkt saker när man samtidigt rensar innan flytt det gjorde jag för två - tre mån sen 😊
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo men absolut. Det gör man ju innan men sen är det skönt att få nån annan att bära..
nouw.com/frökenrödlök