Fy fasiken vad skönt att slippa det!

Inlägg i samarbete med nettoflytt.se

Jag har flyttat väääldigt många gånger, av olika anledningar. Det har varit från lägenhet till lägenhet, från hus till hus, från hus till lägenhet, och t.o.m som inneboende. Har bott på ganska många olika adresser i olika samhällen och städer. Jag tycker om att flytta på något sätt, det blir liksom en nystart.
Jag gillar att förnya och att komma till ett helt nytt hem!
Vid varje flytt har jag (och den jag flyttat till/ifrån/min familj) packat, burit, kört flyttlass, burit och packat upp. Dessutom lagt ganska mycket pengar på flyttkartonger för att packa allt i.
Det är väldigt tungt att flytta och väldigt dumt att göra det om man inte gillar det, speciellt när det finns andra som har det som yrke! Varför inte spara på sin tid och sin kraft till annat?
Jag skulle vilja tipsa er om nåt bra, nämligen flyttfirma skåne som kan utföra detta åt dig, till bra pris!
Hur bra är inte det? Inte nog med det, om du anlitar dem kan du dessutom låna flyttkartonger av dem. Ännu bättre!

Jag hade lätt kunnat anlita när jag flyttar nästa gång för att slippa, de jobbar ju som sagt med det så varför inte. Jag tror dock jag kommer få svårt att övertala min kära sambo till det då han tycker att vi gör det smidigt själva. Tänk om man kunde leasa bort både flytten och flyttstädningen till ett företag. Fy fasiken vad skönt!
Nettoflytt AB har också den tjänsten, flyttstädar åt dig. Himlans bra! Då kan du boka både flytten och städningen av samma firma, förmodligen billigare att ta ett paket liksom! Så bor du i Skåne tycker jag absolut du ska ta dig en funderare nästa gång du ska flytta, kika in på deras sida och läs mer!

När jag flyttade hit anlitade vi någon som städade åt oss, fy fan vad skönt! Det gör jag lätt till nästa gång med!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
SÅ HIMLA SKÖNT! Jag hade flyttstäd sist jag flyttade och det var verkligen så skönt att slippa det där tråkiga!
nouw.com/sannaevelyne
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag håller med! Det hade vi också. Vi slapp det mesta av städningen men företaget vi anlitade då (inte det jag tipsade om här alltså) slarvade rätt rejält, de fick komma tillbaka två ggr men ändå vart det inte bra och då hade vi visat dem vad de inte hade gjort rätt/klart.. Det blev massa telefonsamtal med deras chefer och vd innan allt kunde lämnas åt sidan. Då fick vi lite pengar i reducerat, men hon som tillslut gav med sig (tror det var deras vd) sa att det egentligen skulle bli dyrare för oss eftersom det tydligen hade behövts saneras här. Haha! För att vi hade gått in med skor och inte vardagsstädat sista veckan då vi burit allt.. haha.
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen,
Låter verkligen jätteskönt, tror dock inte det hade gått här...: de hade nog bara stått och kliat sig i huvet och undrat vad i hela fridens namn som ska med. Knappt vi själv vet så får nog dö här och lämna problemet till barnen 😂😂😂. Blir ju så när man har gård med mängder av utrymme och en make och en som som verkligen samlar på ALLT. Det var bra när dottern flyttade för vi hittade det mesta hon behövde bland våra samlingar.

ändå bra med tips, för vi övervägde att anlita flyttfirma när hon flyttade ända till Västerås.
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Haha, ja men det kan jag nog förstå. Då är det nog både smidigare och billigare att göra det själv. Men har man packat det man vet ska med så tar dem ju bara det =)
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,
Flyttstäd har jag anlitat till mina två senaste flyttar. Skitbra. Slippa tänka på städet. Bara tänka på packa & Flytta. Räcker gott & väl med det 🙂. Men va aktsama. Man kan bli lurade. Vi blev det nu nä vi skulle flytta till hus. Hade inte min sambo Kollat upp dem tidigare. Så hade vi blivit lurade. Ha en bra helg! kram
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo men så är det ju med mycket, man måste vara försiktig. Bilförsäljaren kan ju luras, den som ringer om någon försäkring osv.
nouw.com/frökenrödlök
Madde,
Flytta är så tråkigt och så tungt. Har hjälpt barnen en del på sista tiden och visst hade det varit skönt att slippa.
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det kan jag verkligen tänka mig =)
nouw.com/frökenrödlök
Amanda ,
Jag håller med dej att flytta är värkligen jätte jobbigt men så smart att man skulle kunna hyra en firma som gör allt åt en låter supér smidigt ❤️
amndiz.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är hur bra som helst ju =)
nouw.com/frökenrödlök
sofiefriden
sofiefriden,
Alltid också gjort allt själv, jag vet inte riktigt om jag skulle lite på andra med mina saker men man måste väl ge dom en chans. 🙂 Sett flyttfirmor som inte tagit det försiktigt med sakerna dom flyttar. 🙄 Men jo det vore ju skönt att slippa allt 😊
nouw.com/sofiefriden
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Man har ju försäkringar och sånt där, visst, spelar det kanske ingen roll om det är någonting man är extra rädd om men då kanske man kan ta det lilla själv liksom =)
nouw.com/frökenrödlök
silverblomma,
Bra med flyttfirma och städfirma när man flyttar..väldigt värt pengarna
www.nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag verkligen med om =)
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Flyttstädning är så skönt både ditt man flyttar och det man lämnar. Bra att lägga fokus på annat i de tider när man flyttar
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag verkligen med om =) Och med rutavdrag blir det ju inte så jättedyrt heller.
nouw.com/frökenrödlök
Michelle ,
Du har så rätt i det du säger . Men tycker inte de e kul med all jobb men det är hörligt o bli av med mkt saker när man samtidigt rensar innan flytt det gjorde jag för två - tre mån sen 😊
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo men absolut. Det gör man ju innan men sen är det skönt att få nån annan att bära..
nouw.com/frökenrödlök