Fredagsmyyyyyyyyyyyyys!

Det har vart en ledig dag för mig.
Vaknade dock tidigt, redan vid halv sju ungefär. Klev upp och lade mig i soffan och pratade lite med Jimmy, kollade datorn och satte igång veckans avsnitt av Familjen Annorlunda.
Sen ringde jag vårdcentralen och fick en tid och besökte dem vid tio-tiden. Har haft problem med min fot en längre tid nu, sen efter olyckan på jobbet för sisådär 7-8år sen. Läkaren tyckte den var aningens svullen och han spekulerade i att lilltåns led var pajj, så en remiss till röntgen i Ljungby skickade han så nu väntar jag bara på tid för det.
Hämtade ett efterlängtat paket också - min nya mobiltelefon.
Har haft strul med flera telefoner den senaste tiden så beslöt mig för att lägga pengar på en ny från Netonnet istället för att köpa simkorts-adapter, nytt batteri och fler begagnade mobiler.
Det blev en Samsung - en galaxy trend. Tanken är att ha denna till jag kan förlänga abonnemanget och då ta en iPhone. Får se! Jimmy och jag har rensat avlopp och skurat toaletterna, och plockat en aning här i lägenheten så imorgon blir det att damma, dammsuga och torka golv. Det behövs.
Fredagsmys på hög nivå här - både Jimmy och jag på golvet inne i badrummet, skurandes i dusch och rensandes av avlopp. HAHAHAHAHAHA! Härlig syn. Men nu är det gjort.

Vad skall ni hitta på i helgen?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer