Fredagshyllningen #78

Dagarna går fort, nu är det dags igen för en hyllning i bloggvärlden. Jag blir uppriktigt sagt riktigt glad över att ni, mina fina läsare, uppskattar att vi gör det här. Jag pratar utifrån mig själv nu men vet att Sofia också får fin respons. Jag möts av massa fina kommentarer när jag lagt upp detta på fredagsmorgonen och det glädjer mig! Vi tycker det är roligt att sprida lite kärlek så vi fortsätter helt enkelt att göra det.

Kärlek kan man inte få för mycket av

Kika in hos @sofialissmyr för att se vilka hon hyllar denna veckan.
Mina tidigare hyllningar hittar du
här och Sofias här.

Elin

@elinannaregina har förvisso inte uppdaterat sedan förra året men jag vill ändå tipsa om hennes blogg för hon delar recept på väldigt goda saker.
Ibland vill man baka någonting men inte riktigt vet vad och då kan man kika in hos Elin för att få lite inspiration och recept. Jag blir så sugen på de mesta när jag kikar på bilderna.
Ser så himla gott ut!

Fabian

Jag har hittat ytterligare en manlig bloggare, det känns sällsynt men de finns. Jag tycker det är riktigt roligt att män också lägger ut om sitt liv. @fabianalarcon inspirerar väldigt mycket med sitt tränande. Nej, jag tränar ju inte på det sättet men det är så roligt att läsa om alla som tränar oavsett på vilka sätt för jag blir numera alltid inspirerad och peppad på att själv dra till gymmet faktiskt. Dessutom verkar han göra väldigt god mat, frukostar och sådant. Också inspirerande. Vill du kika in en manlig bloggare som dessutom tränar, har jag ett tips här.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Susann
Susann,
Ni är fantastiska med era hyllningar 😊
zinnie.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att höra =)
nouw.com/frökenrödlök
livetmitt93
livetmitt93,
flott hylling 😊
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229