Fredagshyllningen #76

Dagarna går fort, nu är det dags igen för en hyllning i bloggvärlden. Jag blir uppriktigt sagt riktigt glad över att ni, mina fina läsare, uppskattar att vi gör det här. Jag pratar utifrån mig själv nu men vet att Sofia också får fin respons. Jag möts av massa fina kommentarer när jag lagt upp detta på fredagsmorgonen och det glädjer mig! Vi tycker det är roligt att sprida lite kärlek så vi fortsätter helt enkelt att göra det.

Kärlek kan man inte få för mycket av

Kika in hos @sofialissmyr för att se vilka hon hyllar denna veckan.
Mina tidigare hyllningar hittar du här och Sofias här.

Lotta

Jag har inte vart inne hos @Loottzz så jättemycket om jag ska vara ärlig. Men det verkar vara en vardaglig och personlig blogg skriven av tjej som tillsammans med sin sambo och son bor i Småland. Senaste tiden jag har vart in och kikat har uppdateringen vart lite sporadisk. Vet inte om det var mer jämnt innan men de inlägg jag läst tilltalar mig, en trevlig blogg jag gärna tipsar om!

Jessina

Nu kommer vi till en blogg jag är osäker på om jag har tipsat om tidigare, men då får det helt enkelt bli en repris =) Jag fastnar väldigt mycket för hennes header, så fin! Nu har hon vart lite borta från bloggen ett tag så är inte så jättemånga färska inlägg ännu men jag hoppas att hon kommer tillbaka igen för hennes blogg är trevlig. En vardaglig och personlig precis som jag gillar! Och som sagt, hennes header tilltalar mig riktigt mycket och hon delar väldigt fina bilder i sina inlägg.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jessika följer jag när hon visar sig
nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Loottzz
Loottzz,
Men gud tack vad gullig du är. Nu måste jag ju börja uppdatera mer 😘 kram
nouw.com/loottzz