Fredagshyllningen #75

Dagarna går fort, nu är det dags igen för en hyllning i bloggvärlden. Jag blir uppriktigt sagt riktigt glad över att ni, mina fina läsare, uppskattar att vi gör det här. Jag pratar utifrån mig själv nu men vet att Sofia också får fin respons. Jag möts av massa fina kommentarer när jag lagt upp detta på fredagsmorgonen och det glädjer mig! Vi tycker det är roligt att sprida lite kärlek så vi fortsätter helt enkelt att göra det.

Kärlek kan man inte få för mycket av

Kika in hos @sofialissmyr för att se vilka hon hyllar denna veckan.
Mina tidigare hyllningar hittar du här och Sofias här.

Caroline

@PiimPiina har en blogg jag verkligen gillar.
Nämligen en väldigt öppen sådan med många bra tänkvärda inlägg. Hon skriver verkligen från hjärtat och det uppskattar jag. Att man vågar vara ärlig och skriva som man känner. Dessutom är det bra struktur på inläggen som gör att det blir lättläst och mer intressant.
Bra bilder som gör inläggen mer personliga. En vardaglig och personlig blogg helt enkelt!

Gisela

@Lantlilivmittistan är en blogg jag kika in i emellanåt.
Gisela är en fyrbarnsmamma, gift och sjuksköterska. I hennes blogg får vi följa hennes liv på en gård på landet. Enligt hennes presentation får vi följa deras grönare och mer välgörenhetsjobbande liv, hon delar med sig av tips för ett hållbarare liv, fysiskt och själsligt. Det är någonting jag tycker låter spännande och jag tycker att Gisela skriver bra och tänkvärda inlägg. Sådant som får en att tänka till ibland. Jag gillar det, in och kika =)


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Gisela med Landliv har jag följt lite av och till medan den andra var helt ny
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
PiimPiina
PiimPiina,
Meeen oh, tack för dina fina ord <3
nouw.com/piimpiina
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229