Fredagshyllningen #73


Dagarna går fort, nu är det dags igen för en hyllning i bloggvärlden. Jag blir uppriktigt sagt riktigt glad över att ni, mina fina läsare, uppskattar att vi gör det här. Jag pratar utifrån mig själv nu men vet att Sofia också får fin respons. Jag möts av massa fina kommentarer när jag lagt upp detta på fredagsmorgonen och det glädjer mig! Vi tycker det är roligt att sprida lite kärlek så vi fortsätter helt enkelt att göra det.

Kärlek kan man inte få för mycket av

Kika in hos @sofialissmyr för att se vilka hon hyllar denna veckan.
Mina tidigare hyllningar hittar du här och Sofias här.

Johanna

Här har jag hittat en blogg jag verkligen gillar. Det är någonting speciellt med den som jag inte riktigt kan sätta fingret på, någonting positivt bara. Jag gillar den stenhårt. Välskriven, tänkvärd och personlig precis som jag gillar det. Dessutom är @Johannna väldigt vacker. Hon delar många bilder och bra inlägg. Jag tror jag hade gillat Johanna om jag träffat henne i verkliga livet.

Jonna

Jag har läst @Tillylee till och från ett tag. Jag tycker det är en givande blogg faktiskt. Gillar det jag läser och jag inspireras av Jonna som driver bloggen. Hon skriver om träning, om sin familj och sin vardag. Det är trevliga inlägg med mycket fina bilder. Det är roligt att läsa en blogg man tycker om och denna gillar jag verkligen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
🎄⛄️🎁🎅
nouw.com/sandrasjoberg
Mina,
Tack för tips på nya bloggar att läsa. Gillar verkligen att ni varje vecka hyllar andra bloggare ❤
minasvarld.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad kul du gör det 😍
nouw.com/frökenrödlök