Fredagshyllningen #71


Dagarna går fort, nu är det dags igen för en hyllning i bloggvärlden. Jag blir uppriktigt sagt riktigt glad över att ni, mina fina läsare, uppskattar att vi gör det här. Jag pratar utifrån mig själv nu men vet att Sofia också får fin respons. Jag möts av massa fina kommentarer när jag lagt upp detta på fredagsmorgonen och det glädjer mig! Vi tycker det är roligt att sprida lite kärlek så vi fortsätter helt enkelt att göra det.

❤ Kärlek kan man inte få för mycket av ❤

Kika in hos @sofialissmyr för att se vilka hon hyllar denna veckan.
Mina tidigare hyllningar hittar du här och Sofias här.

Marina

Detta är en väldigt söt tjej som delar välgjorda och läsvärda inlägg på sin blogg. @minasvarld skriver från hjärtat och de inläggen hon delar har hon arbetat länge med vilket märks. Det är inte bara nonsens som kommer upp bara för att, vilket är någonting som gör hennes blogg riktigt läsvärd. Hon är personlig och vi får följa hennes vardag. Dessutom är hon riktigt gullig med sina kommentarer hos mig. Jag tycker verkligen ni ska ta och kika in hennes blogg.


Linda

Jag har inte läst Lindas blogg så jättelänge men ett tag iallafall. Först fick jag intrycket av att det var en bloggare som enbart lade upp dikter och liknande texter men jag insåg snabbt att så inte var fallet. Hon delar nämligen personliga inlägg och sådant hon hittar på också, vilket gör bloggen ännu bättre. Hon är duktig på att få ner tankar och känslor på pränt i sina dikter, korta och långa men väldigt läsvärda. In och kika hos @Silverblomma .

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Stegsamlaren
Stegsamlaren,
Tackar för den fina refereringen...Ha en trevlig helg:)
nouw.com/stegsamlaren
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du ❤ Blir rörd av dina fina ord ❤
nouw.com/minasvarld
FrökenRödlök
FrökenRödlök,