Framme i Linköping!

Det var inte kul att gå upp när klockan ringde imorse. Det var tidigare än jag brukar gå upp när jag jobbar men det var för en trevlig sak :) Tåget gick 7.15 och vi var framme kl 9.. så det var riktigt skönt att det inte tog längre tid faktiskt och resan gick bra.
Framme på stationen köpte vi bussbiljetter och tog sen buss 12 till Linköpings Universitet.
Jimmy hade kollat med receptionen när man kunde få checka in och tiden var 12 men när Jimmy släppt av mig med alla väskor och datorer i något uppehållsrum så satt jag där i max fem minuter innan en trevlig kvinna frågade om det var jag som skulle checka in med Jimmy :) Rummet var redan ledigt så hon hjälpte mig med packningen, jag fick nyckeln och har nu inkommit på rummet! Litet men rätt så mysigt ändå.
Här kommer jag sitta hela dagen antagligen, kolla omgivningen lite, kika in köket osv. Har ingen aning om när Jimmy slutar men det märker vi, han måste ju ha nyckeln för att ens komma in i byggnaden och sen in på vårt rum - så så ser det ut här :) Fick bara en nyckel men det löser väl sig, tror ju inte jag är borta så mycket på senare eftermiddagen om jag skall vara ärlig! Det lilla jag änsålänge sett av Linköping så verkar det vara en mysig stad!
Vårt rum!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer