Frallor till frukost 🌸

Godmorgon söta ni 😍
Har ni fått sova nåt i natt? Jag har! Underbart! Somnade i armarna på Kjell och när jag vaknade nu i morse kröp jag dit igen ❤️

Jag var sugen på frallor till frukost så det for han och köpte, eller rättare sagt, han är iväg nu! Blir sen frukost/brunch med gröt och frallor idag! Myslördag!

Sen ska jag krångla på mig ett par påsar på foten och ta en dusch och packa liten väska! I eftermiddag åker vi till Falkenberg! Ska byta om hos syrran och så ska hon hjälpa mig med håret inför Tomtepartyt ikväll!

Vi hörs senare!

Nya omläggningen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 493 visningar
  • Nära Hyltebruk

Gillar

Kommentarer

MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa dig om att lucka 10 i min julkalender nu är öppen 😊 I dagens lucka kan du vinna en valfri vara till ett värde av max 300kr från Uffes Saker och Ting! Dom har verkligen en massa bra julklappar på deras hemsida 😊 Låter detta som någonting för dig? Klicka på länken nedan för att vara med och delta!
martinaolsson.myshowroom.se
MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa om att lucka 10 i min julkalender nu är öppen 😊 I dagens lucka kan du vinna en valfri vara till ett värde av max 300kr från Uffes Saker och Ting! Dom har verkligen mycket bra julklappar på deras hemsida, så det är ett tips 😊 Låter detta som någonting för dig? Klicka då på länken nedan för att vara med och tävla!
http://martinaolsson.myshowroom.se/63880/julkalender-lucka-10-5/
(en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)
martinaolsson.myshowroom.se
Ida,
Hoppas du får en mysig lördag, kram på dig!! 😊 http://www.devote.se/iidajohansson
www.devote.se/iidajohansson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack detsamma =)
nouw.com/frökenrödlök
Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Vad mysigt att somna i armerna på sin käraste, det gör jag också ibland men så fort jag somnat aktar han mig för att vända sig om och somna själv ;p Hoppas ni får en bra dag och lycka till med duschandet ;p
nouw.com/jasmineivanoff
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe ... det gjorde min sambo i början med, han var inte van vid att sova me nån, men nu har han vant sig och nu somnar vi tätt 😊 Tack skall du ha..Tack detsamma..
nouw.com/frökenrödlök
Alice,
Vad roligt med tomteparty!
alicelindstrom.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det kommer bli riktigt roligt. Vi är ett gäng tjejer som blev bjudna på galamiddag i höstas och då bestämde vi att vi skulle göra sånt här lite då och då, bjuda hem på nåt tema. Så i november kom en inbjudan till tomteparty hos två av tjejerna som var med 😃 Nästa gång är det min tur!
nouw.com/frökenrödlök
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Gott jag vill med ha frallor 🙈
nouw.com/jenniferssynpalivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var riktigt gott 😊
nouw.com/frökenrödlök