Frallor till frukost 🌾

Godmorgon söta ni 😍
Har ni fĂ„tt sova nĂ„t i natt? Jag har! Underbart! Somnade i armarna pĂ„ Kjell och nĂ€r jag vaknade nu i morse kröp jag dit igen ❀

Jag var sugen pÄ frallor till frukost sÄ det for han och köpte, eller rÀttare sagt, han Àr ivÀg nu! Blir sen frukost/brunch med gröt och frallor idag! Myslördag!

Sen ska jag krÄngla pÄ mig ett par pÄsar pÄ foten och ta en dusch och packa liten vÀska! I eftermiddag Äker vi till Falkenberg! Ska byta om hos syrran och sÄ ska hon hjÀlpa mig med hÄret inför Tomtepartyt ikvÀll!

Vi hörs senare!

Nya omlÀggningen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 493 visningar
  • NĂ€ra Hyltebruk

Gillar

Kommentarer

MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa dig om att lucka 10 i min julkalender nu Ă€r öppen 😊 I dagens lucka kan du vinna en valfri vara till ett vĂ€rde av max 300kr frĂ„n Uffes Saker och Ting! Dom har verkligen en massa bra julklappar pĂ„ deras hemsida 😊 LĂ„ter detta som nĂ„gonting för dig? Klicka pĂ„ lĂ€nken nedan för att vara med och delta!
martinaolsson.myshowroom.se
MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa om att lucka 10 i min julkalender nu Ă€r öppen 😊 I dagens lucka kan du vinna en valfri vara till ett vĂ€rde av max 300kr frĂ„n Uffes Saker och Ting! Dom har verkligen mycket bra julklappar pĂ„ deras hemsida, sĂ„ det Ă€r ett tips 😊 LĂ„ter detta som nĂ„gonting för dig? Klicka dĂ„ pĂ„ lĂ€nken nedan för att vara med och tĂ€vla!
http://martinaolsson.myshowroom.se/63880/julkalender-lucka-10-5/
(en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)
martinaolsson.myshowroom.se
Ida,
Hoppas du fĂ„r en mysig lördag, kram pĂ„ dig!! 😊 http://www.devote.se/iidajohansson
www.devote.se/iidajohansson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Vad mysigt att somna i armerna pÄ sin kÀraste, det gör jag ocksÄ ibland men sÄ fort jag somnat aktar han mig för att vÀnda sig om och somna sjÀlv ;p Hoppas ni fÄr en bra dag och lycka till med duschandet ;p
nouw.com/jasmineivanoff
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe ... det gjorde min sambo i början med, han var inte van vid att sova me nĂ„n, men nu har han vant sig och nu somnar vi tĂ€tt 😊 Tack skall du ha..Tack detsamma..
nouw.com/frökenrödlök
Alice,
Vad roligt med tomteparty!
alicelindstrom.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det kommer bli riktigt roligt. Vi Ă€r ett gĂ€ng tjejer som blev bjudna pĂ„ galamiddag i höstas och dĂ„ bestĂ€mde vi att vi skulle göra sĂ„nt hĂ€r lite dĂ„ och dĂ„, bjuda hem pĂ„ nĂ„t tema. SĂ„ i november kom en inbjudan till tomteparty hos tvĂ„ av tjejerna som var med 😃 NĂ€sta gĂ„ng Ă€r det min tur!
nouw.com/frökenrödlök
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Gott jag vill med ha frallor 🙈
nouw.com/jenniferofhbg
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var riktigt gott 😊
nouw.com/frökenrödlök