Frågor till Moa

Om du fick välja att bli ett djur, vilket djur väljer du och varför?
Jag hade varit en Lokatt. Och det är för att jag alltid hävdat att min patronus hade tagit form som en Lokatt om jag varit en karaktär i Harry Potter.

Samlar du på nånting?
Jag tror inte att jag gör det. Däremot kan jag ha mycket utav saker och ting om jag snöar in mig på något. Som bebisfiltar. För några år sedan var det klänningar. Men någon samlare ser jag mig inte som.

Tre rädslor du har?
Överleva mitt barn, Att brinna och att mitt hem ska invaderas av råttor.

Om du får fantisera helt fritt – hur ser ditt drömbröllop ut?
Det varierar lite från stund till stund. Och då brukar det pendla mellan att sticka till vegas och gifta sig eller ett mer traditionellt bröllop en sommardag nere i Skanör. Eftersom jag dyrt och heligt lovat min mamma ett riktigt bröllop ( mamma och pappa gifte sig i smyg och berättade för alla efteråt, så hon hade tyckt det var roligt om någon av oss faktiskt bar vitt) blir det antagligen ett bröllop i vackra Skanör. Men då blir det all i! Med aftonklädsel och storband. Pompa och ståt! Och med min mor som wedding planer haha.

Om du fick 2000:- att köpa en present till någon speciell person – vad skulle du köpa och till vem?
Jag hade adopterat två katter från katthemmet och gett till min Sambo i födelsedagspresent. Om inte Joar varit så liten och ny så hade jag antagligen gjort så nu inför den kommande födelsedagen. Vi har länge velat skaffa katt men inte kunnat pga hur vi bott. Nu när vi köpt lägenhet hade en katt eller två mer än gärna varit välkommen. Men det får bli när Joar fyllt något år istället.

Om du var tvungen, vad väljer du? :
1) Gå med kläderna ut och in varje dag i en månad eller sjunga för idoljuryn?
Lätt Idoljuryn! Anders är sån teddybear!

2) Sova i varm sovsäck med full klädsel på under solen på semesterparadis eller sova endast på ett underlakan, naken på ishotellet i Jukkasjärvi?
Sova varm tror jag. Fast helst i en varm sovsäck på ishotellet i Jukkasjärvi.

Favoritfärg?
Blå som i himlen under dagen och natten.

Du får bjuda in 4 personer (döda/levande) till en middag för att diskutera nånting intressant – vilka fyra blir gäster och vad pratar ni om?
Min stora idol Nick Cave hade självklar varit med, sen hade jag bjudit in Astrid Lindgren och poeten Wislawa Szymborska. Och så velar jag mellan GW, Zlatan och Richard Ohlsson som den fjärde personen. Men för att lätta upp stämningen där kring bordet så väljer jag Richard Ohlsson! Med Nick, Astrid och Wislawa hade jag velat prata om vad deras hemlighet är och om deras själ. Richard hade jag frågat ut en massa om Vem vet mest.

Har du gjort nånting dumt på fyllan? Om ja, vaddå?
Jag gick och fick min hals tatuerad en gång. Nu hade jag visserligen tur att den både blev fin och passar väldigt bra där den sitter. Men var det genomtänkt? Nej. Dumt? Fråga mina föräldrar haha. Annars har jag väl gjort de där klassiska misstagen, som många av oss

Tre positiva saker med dig själv?
Jag har en lugnande inverkan på omgivningen, en stor personlig integritet och är generös.

Jag tackar Moa för dessa svar och kul att du ville deltaga på denna lilla intervjun!
Ni hittar Moas blogg --> här <>

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer