Frågor & svar - ni är länkade!

Johanna | http://jonza.blogg.se

Vad är det bästa med att blogga? Att jag får berätta min historia, att jag får dela med mig, får skriva av mig, får folk engagerade, jag får bekräftelse på att jag finns och att mycket av det jag gör är bra. Jag hittar folk att kunna prata med och jag har tack vare bloggen hittat min allra bästa vän – det är nog det bästa!


Drömresa? Jag har alltid velat åka gondol i Venedig men även Marocko är drömresemål.


Vilket är ditt favoritgodis? Choklad choklad chocklad! Men en smågodispåse är ju inte fel det heller men jag kompletterar gärna den påsen med en marabou chokladkaka och då helst vanlig eller schweitzernöt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hanna | http://hannnanygren.blogg.se

Hur länga har du bloggar? Jag började egentligen tidigare i en annan blogg men jag minns inte riktigt namnet på den och även om jag har testat några andra ställen att blogga på så räknar jag mitt bloggstartande den 23 mars 2007 så det är ju ett tag sen.

Har du några husdjur? Nej, det har jag inte. Saknar mina katter jag hade när jag bodde i huset (Pärsson och Hassan) men eftersom Jimmy är allergisk kan vi inte ha några katter. Har funderat på hund men jag tror inte jag klarar av det tyvärr.

Hur många bloggar läser du per dag? Jag har en hel del bloggar inskrivna på bloglovin men det är alltifrån alla som uppdaterar dagligen men jag läser minst 19 st om dagen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Heiduskaja | http://heiduskaja.blogg.se/

Vilka är dina favoritfärger? Lila

Favoritmat? Den är jättesvår att svara på då jag inte riktigt har någon favoriträtt längre men jag är barnsligt förtjust i fiskbullar i dillsås och potatis samt mammas levergryta!

Favoritdryck? Mjölk eller sodastreamad saft.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anonym

Vad var det du först föll för hos jimmi? Att han var musiker. Jag älskar musicerande killar och när han skrev på chatten att han satt och spelade gitarr och sjöng kunde jag inte motstå att börja prata med honom, att han sen arbetade med mitt drömyrke och tyckte likadant som mig i politik gjorde ju inte saken värre. När vi sen träffades var det nog hans sätt att vara på som jag föll på, gentleman, lyssnande och rolig.

Vilken är din favorit bok? Saknar dig, Saknar dig av Peter Pohl


Tror du på liv i rymden? Inte i rymden precis, visst, om det finns liv på jorden borde det finnas liv på andra planeter också men jag tror mer på ett liv efter döden, på andar och spöken isåfall.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zandra Jonsson | http://fames.se/zandrajonsson

Vad ska du göra på nyår? :) Jag spenderar den också på Öland och skall äta trerätters tillsammans med Jimmy, hans föräldrar samt Jimmys farbror. Spela bingolotto och skåla in det nya året med lyckönskningar om att 2014 också blir ett bra år.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jessica Högberg | http://lchftrollet.blogg.se/

Vad är din största förhoppning med 2014?? Att året innebär mer friska dagar än sjuka, att det fortfarande flyter på bra på jobbet, att Jimmy trivs och kommer in i sitt nya arbete på ett bra sätt och att året blir det året man mest kommer kunna blicka tillbaka till i framtiden. Men framförallt hoppas jag att skiten med A kan redas ut så jag kan släppa det bakom mig och gå vidare, för jag orkar inte mer.

Vad var bäst/sämst med 2013? Det bästa var självklart när Jimmy friade till mig på midsommarafton och när jag och Jimmy fick våra nya jobb.
Sämst var sättet jag blev av med det gamla jobbet på, hur sättet den chefen ljög och spelade härskare på och att mammas/pappas ena vovve förlorade ögat och Jimmys föräldrars ena hund gick bort.

Vart går nästa resa?? Vart gick förra resan?? Nästa resa går till Finland då jag gav Jimmy en Helsingforskryssning i julklapp och förra resan var nog också en kryssning. Skall man räkna längre bort så var det en Greklandsresa 2008 tror jag. Men annars har jag och Jimmy gjort många resor inom Sverige men det kanske inte räknas =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jimmy | http://www.spelemannens.blogg.se

Vad är det viktigaste egenskaperna en manlig partner bör ha? Jag tycker dessa egenskaper är lika viktiga oavsett om man har en manlig eller kvinnlig partner men jag tycker det är viktigt att en partner är ärlig, kan lyssna och verkligen förstå samt även själv kunna berätta och prata om saker – kommunikation är A och O men det är även viktigt att man kan ha både roligt och tråkigt tillsammans, att man tillåter sig att ha en dötråkig dag för att man skall kunna uppskatta det roliga när det kommer. Att man kan skratta och gråta tillsammans.


Vilken kändis skulle du vilja träffa (oavsett om denne nu är död eller lever)? Det hade vart skithäftigt att få träffa Björn Afzelius när han var som bäst! Och så skulle jag inte tacka nej till att få träffa Danny Saucedo och Lisa Nyberg om möjligheten kommer.


Om du fick tre önskningar, vad skulle du då önska dig? Friska barn inom snar framtid, att jag blir en bättre människa, att skiten med A löser sig så jag kan släppa allt och kunna starta om och må bra igen.


Beskriv dig själv med tre ord: Lättstött, nära till skratt, go & gla!


Vilken är din bästa resp. sämsta egenskap? Bästa: Nära till skratt. Sämsta: Att jag tar minsta lilla sak på stort allvar, irriterar mig på småsaker.


Vilken är din favoritårstid? Vår när man kan ta av sig den tjocka jackan och den varma mössan och börja sitta ute med en trevlig bok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En plats i solen | http://enplatsisolen.bloggplatsen.se/

Hur träffade du din sambo? Vi träffades på chatta.nu där vi snackade länge, sen fortsatte vi via skype och sen ett tag efter sågs vi på i Halmstad där vi käkade middag tillsammans, promenerade på stranden i Tylösand och lärde känna varandra mer.

Var befinner du dig om 10år? Förhoppningsvis kvar i Älmhult i vår älskade lägenhet men att vi planerar ett storartat bröllop på Öland och där en bröllopsresa går till något trevlig land med mycket kultur och sevärdheter.

Vill du ha barn? Ja, två st!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annika

hur kommer det sig att du inte dricker alkohol? tog du det valet pga Jimmy? Till stor del är det ju faktiskt mig själv valet beror på, jag tycker helt enkelt inte om alkohol. Varje gång jag längtar efter en kall cider, öppnar och dricker några klunkar kommer jag på att det inte är så gott och att jag då önskar jag valde fanta eller liknande istället. Men ja, visst har Jimmy påverkat mig då han inte alls dricker. Så valet var ju inte så svårt att lägga av helt!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Josefin | http://josseish.blogg.se


Har du något planerat inför 2014 då? Lite småsaker är ju inplanerade så som Helsingforskryssning, födelsedagsfirande, fortsätta jobba, marknader och sådär. Men inget annat direkt, var det nånting särskilt du syftade på så hojta gärna till så skall jag försöka förändra svaret :)

Jag tackar er för alla frågorna - någon som vill veta något annat/mer så fyller jag på detta inlägget allt eftersom - länkar fortfarande alla som ställe frågor =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer