Frågor och svar :)

Tack Junitjej för dina frågor! 1. Hur träffades du och Jimmy? Via en chatt här på internet, han satt och spelade musik och jag blev intresserad, vi började prata om hans yrke som förskollärare och vad vi tyckte om att moderaterna satt vid makten osv.
2. Ska ni skaffa barn? Ska och ska men vi vill gärna, sen om det går är en annan femma *s*
3. Brukar ni umgås med andra barn? Inte ofta, men vi har gemensamma vänner som har barn som vi gärna umgås med men då dem bor så långt ifrån oss blir det tyvärr sällan.

4. Vad beror det på att ni , du och din man, trivs så bra tillsammans? Största skälet är nog att vi har så roligt tillsammans, vi skrattar ofta!
5. Hur blev det med dina drömmar om att bli förskollärare? Dem är skrotade sedan flera år tillbaka =P
Har inga direkta drömmar om yrke så får se hur allt blir i framtiden. Petra (utan blogg) frågade också gällande barn så svarar här.
Vi försöker skaffa barn och har gjort ett tag men inte det lättaste, får hoppas att det tar sig i sinomtid då vi mer än gärna vill bilda liten familj :) men det är inget jag vill prata om just nu! Jag vet vad man kan göra och vad som kan vara problem! :) Vill nån mer ställa frågor kan ni göra det i detta inlägget så svarar jag på dem i eget inlägg senare.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer