Fototrissar i luften!

Denna veckans fototriss är I luften och jag tänker temat lite annorlunda men det känns bra! Första tanken var luftfoton så därför har jag med från första tillfället jag flyger till Ida i Piteå - en underbar resa! Jag skulle så gärna vilja slänga mej ut och landa i dem fluffiga molnen!
Och i luften kan ju verkligen tolkas på så många sätt - och här är jag faktiskt i luften. En dag jag inte kunde motstå en gunga på stranden. Det var år sen jag satt på en gunga och det pirrade lätt i magen när farten höjdes och man kom högre och högre.

Nu går jag utanför ramarna lite kring temat - för egentligen är detta inte "I luften" men jag känner att det är nära på ändå, det är ju en definitionsfråga! Jag känner att den senaste månaden har mitt självförtroende ökat rejält, fått sig en skjuts upp i himlen (i luften dårå) och jag mår så himla bra på många plan.
Att ett beslut kan göra en så nöjd, så lycklig! Och man blir glad när folk märker av att man mår bättre bara genom en bild. Det värmer! Så om man skall tänka temamässigt så har mitt självförtroende gått från marken upp till himlen bara genom ett beslut om att flytta till Falkenberg!! Och då blir tredje bilden en på mig när jag känner mig sådär underbart lycklig och varm i själen.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer