Foton är alltid viktiga och numera kan man ju inreda med sin nuna!

Förr tog man foton med vanlig kamera och lämnade in på fotobutik för framkallning. Dessa bilderna satte man in i fotoramar och satte upp på väggen och så gör fortfarande en del, men de kanske mest använder digitalkamera och skickar efter framkallning via internet men sätter ändå in dem i fina fotoramar för att inreda.
Det är ju helt okej och det kan bli fint, men något jag tycker är mycket finare och faktiskt mycket roligare är när man kan skriva ut sina bilder på en stor canvastavla och sätta upp på väggen. Då blir det mer som en tavla och inte just en fotoram.
Och eftersom många inreder sina hem utifrån tavlor så tycker jag faktiskt man kan ha sina bästa bilder som just detta istället för någon annan tavla. Varför inte liksom? På barnen, ditt bröllopsfoto eller ditt husdjur kanske!
Fler och fler skickar in sina bästa foton för att sedan kunna sätta upp sina canvastavlor på väggen och njuta av sina barn eller sin kärlek/sin hund på annat sätt än i vanlig enkel ram. Det är modernt, det är klassiskt och det är snyggt!
Och dessutom är det roligare att få en tavla man själv har gjort. Vi säger att du vart ute och fotat en blomma, ett träd eller en sjö och du tycker bilden blev vacker och vill göra nånting speciellt med den. Skicka in den och få den på canvas och sätt upp på väggen. Då har du ditt vackra tagna foto och ingen har en likadan - du får en unik inredning!
Det här fotot på mamma och pappas hundar hade jag velat ha som canvas på en av mina väggar.
 

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer