Fotboll, ny kvarn och träning!

Hej hej!

Idag satte jag mig äntligen med psykologin, det var jobbigt att läsa den engelska texten eftersom jag har svårt för språket men lärarna hade skrivit en svensk sammanfattning vilket underlättade. Kunde iallafall påbörja och göra uppgiften! Sen om jag tänkt rätt återstår att se nästa vecka när den ska skickas in.

Igår var Kjell och jag på fotboll i Falkenberg. Älskar att se fotboll live så vi gick och såg FFF mot Öster och dessvärre förlorade vi med 2-0 men det var roligt att vara på plats igen och se allt så nära. Jag köpte mig en ny keps också med FFF loggan på. I helgen har jag också pärlat en ny liten kvarn, min stora har ynglat av sig lite kan man säga. Roligt att bygga i 3d och denna var ganska simpel så gick fort. Sugen på att göra fler i olika färger, men vad ska jag egentligen ha dem till?

Nu står maten i ugnen, blir sen lunch idag! Jag kom inte igång med pluggandet förrän sent i morse och har jobbat över lunchen så att säga. Men ska bli gott att snart äta ugnsbakad torsk med klyftpotatis och sås. Inte bestämt mig för om jag ska göra en kall citronsås eller en varm mildasås med buljongtärning. Återstår att se! Funderar på att åka till gymmet efter lunchen faktiskt. Hade varit skönt!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer