Första önskeinlägget.

Varför dricker du inte alkohol längre - undrade Frida.
Jo, det skall jag berätta. Jag drack förut men egentligen vet jag inte varför jag gjorde det. Men det var inte ofta och det var inte mycket, när vi hade våra tjejträffar festade vi och då drack jag alkohol men det var oftast bara en gång i månaden eller varannan månad. När dem bröt upp med mig och jag flyttade till Halmstad hände det att jag drack litegrann men mer än så var det inte. Jag tror det var för att jag ville vara lite häftig. Har ju aldrig vart populär i skolan och så och trodde väl man blev populär om man drack med de andra eller något. Men så är det ju faktiskt inte!
Jag kände många gånger att det inte var så gott men jag drack ändå. Cider, vin och drinkar. Fruktdrinkar är faktiskt gott men också så dyrt på krogen så det blev det sällan.

Men så träffade jag Jimmy och han har aldrig druckit i hela sitt liv, känner liksom inget behov av det och tycker det luktar illa m.m .. Jag kände väl att jag inte längre behöver dricka för att folk skall bry sig om mig. Jag kan vara med folk utan att behöva dricka vid festligheter. Dessutom blev jag väl vuxen på det stadiet och faktiskt fattade att jag inte tycker det är så värst gott och då är det onödigt att dricka det då. Jag föredrar fanta faktiskt.
Så anledning till att jag helt slutat att dricka är nog faktiskt pågrund av Jimmy. Kan han, kan jag!
Om du vill att jag bloggar om någonting speciellt så lämna en kommentar så får du också hamna här.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer