Första dagen på jobbet och möte med läkaren!

Hej!
Jag har nu vart hemma i en timme ungefär. Jag har fått i mig lite lunch och satte igång Skilda Världar för att vila i soffan. Jag är så trött och har ont i mina armar från första dagen på jobbet. Men det har gått bra, riktigt bra. Jag började kl 7 med att rensa i landen runt träden på bilden. Jag hann 7 stycken av 17 innan Kjell kom och vi åt frukost tillsammans. Efter det hjälpte jag honom att klippa lite häckar och suga upp det som klipptes bort med den jättelika sugen på bilden. Den var tung men rolig att köra! Medan han klippte häckar på vissa ställen så rensade jag ogräs bredvid.
Tungt men okej! Kommer nog ha träningsvärk imorgon! Haha!
Jag ska börja på samma ställe, med mina land runt träden och sedan ska jag jobba med Kjell igen! Det bästa!

Min läkare har inte ringt mig efter operationen ännu och jag har väntat på hennes samtal, vill ju veta provsvaren och hur man går vidare. Förut ringde en sköterska från gynmottagning och ville boka in en tid för samtal med läkaren, på plats i Halmstad. Det skrämmer mig lite! Behöver absolut inte vara någonting men efter varje operation och varje provsvar hittills har hon ringt med beskedet. De ringde t.o.m första gången och berättade att de hittat någonting som är förstadie till cancer så jag tycker det känns olustigt att hon plötsligt vill träffas för att diskutera provsvaren. Men som sagt, behöver inte vara någon fara alls men ändå. Så, jag får helt enkelt börja med att ta ledigt från jobbet. Känns skit, men det positiva är att chefen känner ju till vad jag går igenom och Kjell har förvarnat honom tidigare om att det kan bli att han måste ta ledigt från sitt jobb med kort varsel. Nu blir det båda två! Jag vill ju verkligen ha med honom!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 594 visningar

Gillar

Kommentarer

Paulina
,
Kul att ni får jobba tillsammans 😊 Vad är det för jobb? Och vad är det där för stor grej? 😅 Förstår att du blir nervös när läkaren ringde. Hoppas inte att inte är något allvarligt 💕
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Trädgårdsarbete. Sugen jag använde
nouw.com/frökenrödlök
Tess,
Men de är ju skönt ändå 😊 o även om du haft värk är de alltid skönt o jobba igen eller hur?
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Både ha och nej
nouw.com/frökenrödlök
Michaela ,
Nämen vad glad jag blir av att läsa att arbetsdagen fick bra. Sen sägs det ju att träningsvärken är den bästa värken.. Sen vette fan om jag tycker tom ngn värk 😂
nordengrim.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo det ör ju så
nouw.com/frökenrödlök
Förstår att du blir orolig, sådant är inte alls något jag tänker är speciellt konstigt att bli rädd inför. Det kan vara så att hon vill förklara något extra bara tänker jag. Ni kan inte kolla era provsvar på mina vårdkontakter i erat landsting?
www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo så f ort de lägger upp det men när de handlar om ev cancer vill man ju inte läsa om provsvaren. Det vill man prata med sin läkare om.
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,
Vilket härligt jobb du har. Få vara ute i naturen och jobba med kroppen. Skön och välbefogad värk när man vet att man varit duktig.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo så länge det är som idag, 18grader.hehe
nouw.com/frökenrödlök
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Vart ser du skilda värdar 😀 hopps att du får bra besked på provsvaren
nouw.com/amandamalmflod
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Marie,
Det är säkert ngn rutingrej att de vill att du pratar med dr när det är klart nu som ef denna operation
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är ju dock inte riktigt klart ännu.
nouw.com/frökenrödlök
Elina ,
Det är härligt med lite kroppsarbete även om det kan kännas rätt så bra efteråt! Hoppas det går bra med besöket i Halmstad!
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja såklart 😉
nouw.com/frökenrödlök
Malin moen
,
Hoppas på att det inte är ett yngre besked du kommer få i Halmstad. Hopps du återhämtar dig snabbt från operationen! 🌻
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Än så länge har det ju tagit tid, snart 2 veckor sen.
nouw.com/frökenrödlök
charlottelinden.se,
Gud vad mysigt att jobba ihop med sin partner sådär! Det har jag alltid velat göra också. ☺️ Håller tummarna för att provsvaren är okej! Förstår din oro till 100% men förhoppningsvis är det ingen fara. ❤️
charlottelinden.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är roligt, synd det inte blir så hela jobbperioden. Vet inte om det blir mer jobb ihop.
nouw.com/frökenrödlök