Försök att låta det rinna av er, det är dom som borde må dåligt!

Dufår inte låta de anonyma hatkommentarerna få dig att må dåligt! Det är dom som lämnar dessa elaka orden som borde må dåligt. Det Du gör är amazing! Du vågar dela med dig av ditt liv och dina tankar, du vågar göra det du tycker är roligt och det är dessa anonyma idioterna avundsjuka på! De vill vara som du! Som vågar! Istället så väljer de att gömma sig bakom sina skärmar och trycker ner dig, men du skall vara stark, inte låta dessa vinna! Du är stark nog att låta dessa orden rinna av dig. Även om jag vet hur svårt det är att låta det rinna av en så mår man själv så mycket bättre om man inte låtar dem trycka ner en! Det är bara skitsnack, små ord utan innebörd! Du är äkta, viktig och unik. Fortsätt skriva och dela med dig, låt inte de fega kräken att få dig ledsen, det är dem inte värda!

Det är så jävla tråkigt när man lagt ner tid och tanke på ett inlägg så kommer någon jävla idiot och lämnar avtryck i form av hemska ord utan sanning. Även om man vet att det de anonyma idioterna skriver inte stämmer så blir man ledsen när det når en, det är inte så konstigt. Man vill aldrig få negativa kommentarer! Men så länge dom är anonyma utan tillstymmelse till kontaktinformation så är det fega kräk som inte vågar ta ett svar från dig.
Det är otroligt underligt att alla negativa kommentarerna är anonyma! Jag förstår att alla inte har blogg eller ens mail de vill lämna ut men att ALLA saknar dessa förvånar mig! När jag konfronterat någon ibland med dessa ord så har jag fått tillsvar att det inte finns någon anledning till att personen bakom kommentaren berättar vem dem är. Men de flesta har ju faktiskt en mailadress och lämnar man en negativ kommentar borde man stå för sina åsikter och vara modig nog att också lämna sin mailadress så man skulle kunna ge ett svar på tal! Men nope - så modiga är ingen av dessa!

Tjejer och killar där ute - stå på er och låt inte dessa kommentarer trycka ner er! Fortsätt blogga och skriv det du gör!
Du gör ett jävla bra jobb! ❤


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 293 visningar

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
Så bra inlägg vännen!
missjennifer.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,