Försäljning av Ord-Tavlor till förmån för Ulricas Kamp!

För att kunna hjälpa Ulrica Nehlmark att få den vård och den möjlighet till ett värdigt liv hon är värd har Richard Kjellin startat en insamling på Facebook där vem som helst kan hjäla till på sitt sätt.
Senaste uppdateringen kring summan som inkommit är 32687:- och det räcker änsålänge till hennes rullstol.
Men resan till specialistläkaren i Spanien kostar, alla andra hjälpmedel som behövs kostar också och det är detta vi försöker hjälpa henne och familjen med. Hon har hamnat mellan stolarna inom vården då ingen vill ta ansvar för hennes olycka - sjukvården tycker hon är för frisk för att få vård när hon i själva verket inte ens kan gå ordentligt!

Allt började med att Ulrica skulle göra en liten operation, som tyvärr gick helt fel och nu är hon därför förlamad i 70% av sin kropp och ingen vill alltså ta på sig ansvaret för det som hänt.
Det är otroligt olyckligt och det får inte ske - nu hjälper vi henne! Jag tar emot beställningar och säljer Ord-tavlor till mån för insamlingen där 30:- per tavla går oavkortat till Ulrica.
Vill du hämta, finns tavlorna i Älmhult efter överrenskommelse, annars skickar jag dem gärna emot fraktkostnad på 53:- Jag tar emot beställningar när som helst, men leverans kommer ske efter jul/nyår!

För att göra en beställning så skicka ett mail till rodeback@gmail.com och skriv Ulricas insamling i ämnesraden.
Däri skriver ni vilken/vilka tavlor du vill ha och antalet, samt en adress. Jag besvarar så fort jag kan!
Familjeregler (svart eller vit ram ingår) Min dotter (svart eller vit ram ingår)
Min son (svart eller vit ram ingår) A friend (svart eller vit ram ingår) Insamlingen på Facebook hittar ni under Ulricas Insamlingskamp (där man kan lämna en liten hälsning, läsa mer, ställa frågor och se vad vi gör för Ulrica och hennes familj) och Ulricas egna hemsida hittar ni under Ulricas Kamp.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer