Föredrar du snusare eller rökare?

Snus.. snus.. snus .. Det är rätt vidrigt faktiskt. Det luktar så jädra illa. Men om en tjej eller kille har en lagom stor prilla (helst portion) under läppen kan det vara riktigt hett. På vissa passar det och på vissa ser det så jädra snyggt ut. Samma sak med en cigarett - vissa passar med en cigg i näven medan det på andra bara ser löjligt ut.
En gång i tiden var jag snusare - utöver rökare.
Jag tjuvrökte och mina föräldrar visste ingenting så jag kunde inte röka vid varje tillfälle jag önskade så jag tog till snuset eftersom det kunde jag ha under läppen på mitt rum trots att mina föräldrar var hemma. Det lugnade suget efter cigaretter faktiskt!
Jag minns att jag snusade Catch Dry - Eucalyptus! Det var minisar och passade perfekt under min läpp, dessutom hade dem bra smak. Vet inte hur länge jag höll på med snuset faktiskt, för det var cigaretterna som var min grej! Jag är inte rökare längre men ibland kan jag få enormt sug efter en cigg!! För snus känner jag inget sug för fem öre ;) Jag har många gånger haft fördomar, att det för det mesta är snubbar som snusar. Speciellt dem där som kör runt i Epa-traktorer och lyssnar på Eddie Meduza. Men jag tror att det är väldigt många av det kvinnliga könet som faktiskt också trycker upp en prilla under läppen. Om jag får säga mitt så tycker jag nog det ser mer fint ut på en kvinna än på en man!! Och jag föredrar att folk oavsett kön snusar portion och inte lös - för det sistnämnda är så jädra vidrigt.
Vad jag vet så känner jag nog bara en som snusar just nu - en tjej!! Det har jag ingenting emot - jag har ju själv varit där en gång =) Ibland märker man inte att hon har en snus inne, då har hon verkligen lyckats få till den bra. Det är nog det bästa tror jag, gällande alla som snusar, får man till det på så vis att nån annan inte kan se att hen snusar så är det bäst.

Har du snusat någon gång? Vilket märke föredrar du?
Dessa snusade jag - bilden kommer från Snusbolaget!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer