För tjejer var det ju gratis..

.. det var det i alla fall då, när jag var yngre och det fanns telefonkiosker. Ja, gratis är det väl fortfarande hos vissa om man ringer som tjej? Jag tycker det är orättvist, för varför skulle killarna få betala för samma tjänst?
Jag tänker på telefonsex. Har ni nånsin provat detta? Ni kanske inte ens tänkt tanken? Ämnet kanske är tabu på samma sätt som porr för många. Inget ämne man gärna pratar om, men samtidigt kan det ju vara bra att tjänsten finns. Eller?
De finns flera orsaker till att jag tycker det är bra att telefonlinjer med ämnet sex finns och då bland annat för att många tänder på telefonsex och då kanske inte vill ringa någon de känner. (Usch för den tanken, om det inte vore sin partner förstås, men kanske inte så poppis att ringa sin partner på jobbet och be honom stöna i luren)Perfekt att ringa en helt okänd person och be denne berätta lite saker som gör en upphetsad. Jag tycker inte alls det är fel. Om man inte har partner får jag förtydliga. Jag skulle inte gilla om Jimmy ringd, så är man singel är det ju perfekt. Dessutom är det ju jättebra att någon har ett jobb. Jobb finns det få utav.
Jag hade dock inte klarat av att jobba som det, gud vad pinsamt att sitta och stöna i luren när någon lyssnar. Men jaaa, jag skall vara ärlig. jag har testat på detta några ggr faktiskt och jaaa, det har gjort mig grymt upphetsad. Samtidigt har det vart pinsamt. Jag har lyssnat, inget mer.
Det var med någon jag "träffade" på chatt när jag var typ 15 år.. inget jag skulle göra idag. Och absolut inte betala för det heller. Handen på hjärtat nu - har du ringt något sånt här nummer nångång?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer