För stöd vill man väl ha?

Du är väl med i A-kassan va? Jag minns när jag skulle gå med både i facket och A-kassan första gången. Jag kände mig vuxen på något sätt, det var stort liksom. Även om det strulade lite och dem jag jobbade hos inte riktigt ville jag skulle gå med (antagligen för att jag då hade haft facket i ryggen om dem skulle göra nåt fel) så gick jag med och har sedan dess betalt mina avgifter. Det är 11-12 år sen tror jag, så tiden går.

Jag var med i mitt första fack ett tag men bytte när jag sedan bytte branch. Jag var inte nöjd med första då dem inte hjälpte mig när jag väl behövde det. Sedan dess har jag bytt två ggr och jag har alltid fått hjälp oavsett vad det rört sig om. Mitt senaste är väldigt bra, behjälpliga och trevliga när man ringer och frågar något. Inte fördömande, vilket jag tycker är bra.

Jag tycker det är viktigt att vara med i fack och A-kassa och därför kommer jag alltid vara det, oavsett vilket yrke jag bedriver! Det känns som min säkerhet faktiskt.
Det finns ju väldigt många olika Arbetslöshetskassor och man brukar ta den som står yrket närmast och den där man får bäst försäkring och så, iallafall jag!

Vilket A-kassa/Fack tillhör du?
Märklig bild till detta inlägg kan tyckas men det hör ihop. När jag skadade mig och fick problem 7-8år efter olyckan så hjälpte facket mig att lösa vissa saker.. Så, fack och A-kassa är bra.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer