För nu är det äntligen helg!

Jag är totalt slut - beror det på värmen eller jobbet?
En kombination skulle jag vilja påstå.
Man är rätt slut både i kropp och knopp efter en veckas arbete men det är skönt att man ett arbete har för jag vet hur jobbigt det var när jag var arbetslös. Men ändock ser jag fram emot semestern massvis.
Nåja, det är helger och lediga dagar fram till dess. Sådetså!

Så härligt att det är fredag idag! Om en timme kommer Jimmy hem och senare ikväll dyker Janne och Carina upp med lilla Luna. Ikväll blir det cheeseballzgratäng till middag, tänkte dem skulle få prova det! Vad som sker sen vet jag inte, känner jag mig rätt kommer jag somna tidigt ikväll!! Imorgon blir det iallafall en tur till Ikea, det vet jag, så får vi se sen vad som sker - förutom grillning såklart! Ett måste!!

Förresten, när jag kom hem från jobbet satte jag mig där nere och solade/läste och då kom min hyresvärd för att prata med gubben som målar om huset! Han passade på att även prata med mig och berättade att dem kommer olja vår veranda och trappen ner så han bad mig att plocka in mina möbler vilket är en självklarhet att göra, bara jag får reda på vilken dag dem tar det. Han sa också att dem skulle planera in att få det fixat medan jag och Jimmy är på jobbet med tanke på att vi inte kommer få gå på det på några timmar, så nån förmiddag kommer det ske.
Dessutom frågade jag gällande husnummer om man fick sätta upp det själv eftersom det är många som inte riktigt hittat hit och då sa han att när det är målat så skulle han ordna detta. Kalas, vilken tur jag inte köpt egna då =) �� Kan ju även berätta att jag är ännu mer arg på Telia nu än tidigare. Internet är ÄNNU INTE inkopplat och när Jimmy ringde för att ifrågasätta detta beteendet så svarade dem att det enda dem visste var att en tekniker skall kontakta Jimmy om 3-4 arbetsdagar för att någonting måste installeras innan vi kan börja använda det. Men hallå, visste dem inte det senast vi pratade med dem? Att internet inte bara startar automatisk utan att en tekniker måste fixa det? Då hade dem ju kunnat vara så hyggliga och säga det och samtidigt bokat in tid med den här teknikern.. Nej nej, istället skall vi gå och undra och fundera och vänta på eländet.
Jag blir så förbannad att jag inte vet om jag skall skratta eller gråta, vad mer för besvär kommer dem åsamka oss egentligen innan skiten är inkopplad?????
Mina jag och Marica!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer