För mig är det bra saker jag utfört och jag är stolt!

Hejsan allihop!

Idag är det dags för ytterligare ett inlägg i min och@skrivochvarglad `s samarbete där vi vill försöka höja självkänslan både hos oss själva men även hos er där ute som känner att ni inte har full pott på den fronten.
Det är något som många har problem med och vi gör på vårat sätt för att försöka ändra detta.
Hoppas vi lyckas. Vi hoppas iallafall att ni hänger med på detta - skriv tre saker som ni gjort för er själva idag och var ärliga mot er själva. Glöm inte nämna för oss att ni skrivit bara så vi kan få ta del av era bra saker!

Eftersom jag publicerar detta så pass tidigt på dagarna så har jag valt att ta gårdagens 3 saker jag gjorde bra för mig själv och skriver om dem idag istället.

För andra kanske detta är tre saker som är banala, lätta och självklara saker - medan för andra är det svårigheter som gör en glad när man lyckas med. Så är det för mig, just nu, just idag! Jag skall utgå utifrån mig själv och klappa mig på axeln och vara stolt över det just jag utfört för mig själv idag ❤

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

miirandaa
miirandaa,
Har nu avslutat min veckans blogg tävling, in och kika om det var just du som vann. Annars drar jag igång en ny tävling redan imorgon. 😊
Kram!
nouw.com/miirandaa
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
jag skall kika in =)
nouw.com/frökenrödlök