För ett år sen ..

.. träffade jag mitt livs kärlek för första gången
Klockan var strax innan 14.00 och jag stod utanför Stålboms och väntade.
Plötsligt dök han upp och kom emot mig, jag reagerade på att han var väldigt lång!
Vi hälsade och gick in, kändes väldigt stelt. Vi beställde kaffe och han tog en lussekatt också.
Satte oss vid ett fönsterbord och där började allt snack!

Vi pratade konstant i ca 2 timmar, gick inte att sluta. Varken han eller jag kunde stoppa orden som kom ur våra munnar, vi hade så mycket att prata om, och det var så himla lätt att prata med honom!
Vi pratade om allt - verkligen!
Jag minns att jag kollade in hans händer (det första jag tittar på) och fastnade rejält för dem. Stora och fina! Vi pratade om resan till Kuba han skulle göra på våren, vi diskuterade julen och avslöjade små hemligheter om oss själva.
Efter två timmar kände jag att det var dags att lämna, var ju en del som skulle förberedas inför kvällens uppesittarkväll och morgondagens julafton så jag tackade för mig och tog på mig jackan!
Vi promenerade sakta bort till parkeringen där min bil stod. Vi stod en stund och pratade innan vi sa hejdå. Vi gav varandra en kort, stel och obekväm kram och jag kände att det var första och sista gången jag träffade honom. Hans gensvar gav mig inget hopp! Kändes som att han inte ville ses mer. Hans känslor var detsamma mot mig, han trodde inte jag ville mer.

Berättade för familjen om vilken underbar man jag träffat och hur lätt det var att prata och att vi inte kunde sluta vid första taget. Nämnde också att det kändes som att han inte ville ses mer och syrran frågade om jag ville träffa honom igen och jag svarade ja!
Hon tyckte jag skulle höra med honom ändå, trots jag hade tyckt det inte kändes bra när vi skildes åt. Så jag gjorde det - skickade ett sms med frågan om han ville träffa mig igen!
Svaret jag fick gjorde mig glad och det pirrade i magen: Svar: JA! löd det.
Och så blev det - på Nyårsafton träffades vi andra gången, denna gången hemma hos honom

Runt 14-tiden skulle han iväg på firande och jag kunde komma dit kl 10 - jättebra för då kunde jag åka hem lagom tid om det inte kändes bra.
17.30 fick jag säga till att jag var tvungen att åka för att jag själv skulle förbereda mig inför mitt firande.
Då hade vi "gått över tiden" utan att tänka oss för, vi hade inte ens ätit någonting för vi hade bara pratat massor. Det var helt underbart!

Det blev en väldigt bra första och andra dejt! ❤

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 759 visningar

Gillar

Kommentarer

Lii76
Lii76,
rockdoll
rockdoll,
kul att läsa 😊
nouw.com/rockdoll
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Skoj att du gillar det =)
nouw.com/frökenrödlök