För det är väl sådant som skapar gemenskap?

När jag jobbade i Grimslöv hade vi ett litet pingisbord i foajen utanför restaurangen som deltagarna kunde använda. Vi i personalen använde det emellanåt också och det var riktigt roligt, sista veckan innan semestern körde vi dessutom en liten pingisturnering.
Jag tycker det är bra att det finns möjlighet till sådan aktivitet på en skola, dels för personalen som kan ta liten paus för att göra något skojjigt men även för gemenskapen bland deltagarna.
Jag tror det kan öka trivseln och kompisandan om man har tillgång till något roligt sällskapsspel i gemensamma utrymmen.

På vissa arbetsplatser kan man inte ha något sådant för att personalen kanske inte skulle kunna slita sig därifrån, eller så skulle något så stort inte få plats och det kan jag iofs förstå.
Det måste ju finnas möjlighet.
Förutom pingisbord i Grimslöv har dem även ett biljardbord inne på skolan som jag såg många deltagare använde. Skulle kunna tänka mig att många spelade på kvällar och helger om de var kvar på skolan då.
Finns ju många varianter av sådana här spel - förutom biljardbord och pingis finns ju shuffleboards, men vad mer saker finns att använda i sådana här miljöer?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 31 visningar

Gillar

Kommentarer