För att hedra hans minne gör jag ett avtryck i bloggen

Under tiden jag satt och väntade på att Jimmys tåg skulle komma in på stationen satt jag och kikade runt på FB på mobilen - väldigt bra tidsfördriv. Fick då se en statusuppdatering med kryptisk text men jag förstod innebörden och fattade snabbt att Jimmys morfar gått bort. Jimmy hade inte sagt nånting till mig så jag antog det hade hänt ganska nyligen och att han kanske inte själv visste nånting.
När han kom märkte jag att nånting inte riktigt stod rätt till så förstod att han fått det tråkiga samtalet från hans föräldrar. Morfarn hade gått bort 1 timme tidigare.
Han har vart dålig en längre tid så för hans del var det nog bara skönt att få somna in till slut och nu slippa smärta och lidande. Men det är sorgligt. Jag var stark igår, inför Jimmy, men idag släppte allt för mig, jag har gråtit en stund här i min ensamhet. Skönt att få gråta ur sig så kanske jag kan fortsätta vara stark i helgen när vi skall hem till hans föräldrar. Jag tycker det känns fel att jag sitter och gråter när det är deras anhörig som lämnat.
Jag fick träffa honom en gång och det är jag glad över <3 så="" på="" ett="" sätt="" är="" det="" ju="" jobbigt="" även="" för="" mig="" -="" men="" jag="" tror="" att="" det="" är="" mest="" jobbigt="" att="" se="" andra="" ledsna,="" därför="" jag="" känner="" mig="" tung="" i="">

Jag har tänt ett ljus för honom idag - jag tänker på honom och alla hans anhöriga!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer