Flera timmars läsning!

Hej hej!
Runt kl 10 i förmiddags satte jag igång med tentaplugg genom att läsa de sidor som tentan kommer ta upp. Jag låg tyvärr lite efter så jag hade lite mer att läsa men lika bra att bara köra på. Jag räknade ut att det skulle vara ca 250 sidor att läsa och jag har hållit på i princip hela dagen.
Tog en paus för att laga lite sen lunch och äta den, men medan maten stod i ugnen satt jag och läste. Jag tog också en paus för att måla om mina naglar vilket var perfekt att göra medan jag läste eftersom jag då sitter still med mina fingrar medan jag läser och slipper såna där trista märken i lacket som lätt blir när man inte låter det torka ordentligt.
Men sammantaget har jag nog suttit med näsan i design och arkitekturböckerna i ca 7 timmar.
Och nej, jag är inte klar. Jag har ca 60-70 sidor kvar vilka de flesta är på engelska men jag orkar verkligen inte mer. Så det får jag ta imorgon. Då är det också dags för första uppgiften i psykologin att skickas in och få feedback på av mina kurskamrater. Medan jag inväntar att få läsa mina kurskamraters egna arbeten kan jag läsa klart det engelska materialet till designtentan!

Nu blir det snart att äta kvällsmat och kolla tv, sen kanske jag orkar fortsätta läsa i min skönlitterära bok, annars blir det väl bara youtube innan sängen kallar.
Hoppas att din måndag har varit bra!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer