... fick i mig frukost iallafall!

Efter jobbet igår mötte jag upp mina föräldrar på Hamnkrogen för lite lunch. Jättemysigt. Efter det drog jag hem och lade mig i sängen. Kollade film och gjorde inte mycket mer. Var så trött men samtidigt uttråkad.
Satte igång och plocka här hemma, diska och fixa med tvätten och sen tog jag en dusch. Somnade väl runt 21.30 kan jag tro. Vaknade strax innan midnatt igen och det kändes som jag hade sovit hur länge som helst. Efter det har jag typ sovit en timme i stöten. Vaknade astidigt, runt 4 och då hade jag svårt att somna om.
Till slut valde jag att sätta igång film igen och fick sova nån timme till nu på förmiddagen. Känns inte bra, för huvudet är jättetungt och kroppen värker. Massage? Jaaa, tack!
Har iallafall ätit lite frukost och det är mer än jag brukar göra på lediga dagar, jättebra! Skall försöka ställa mig i duschen för då kanske man piggnar till, vem vet.
Har drömt om pojkvännen inatt ... saknar honom jättemycket. Det känns trist att jag inte får träffa honom men det som är det jobbiga är att vi inte har kontakt. Innan han reste messade vi ju varandra under dagen, men nu har jag inte hört något sen han mellanlandade i Toronto i Onsdags. Nåja... Idag skall jag vara med min bästa vän, hon som finns så nära att jag känner henne under huden, hon som för alltid har den största platsen i mitt hjärta - min älskade lillasyster. Det ser jag fram emot <> Trevlig Valborg på er =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 27 visningar

Gillar

Kommentarer