Festliga lekar - Vänskapsalbum

Många planerar in fester och andra festliga tillställningar och vill då leka lite tillsammans och tävla mot varandra och göra något mysigt tillsammans helt enkelt. Och eftersom jag ibland själv kan tycka att detta är roligt så tänker jag under denna kategori (Festliga lekar) samla flera lekar som går att leka tillsammans. Ordet lek förknippar jag mestadels med barn, men vi vuxna kan också ha riktigt roligt ihop och tävla och leka tillsammans. Hoppas att ni kanske får användning av någon av dessa på möhippan, tjejfesten, AW:n, bröllopsfesten, midsommarfesten, sommarfesten, födelsedagsfesten med mera. Känner du till någon rolig lek som passar in här, snälla skicka hur den går till osv så kan jag lägga upp det här.

Vänskapsalbum

Du sysselsätter dina gäster, samtidigt som du får ett unikt album med dina vänner.

Förbered:
Be alla gäster ta med sig en bild på sig själva. De ska helst inte maila bilden om du själv inte har skrivare och kan skriva ut på fotopapper förstås. Fotografiet ska nämligen klistras in i ditt album. Bildens storlek eller när den är tagen spelar ingen roll.

Behövs:
Ett fotoalbum med svarta tomma ark (eller färgen du själv vill ha), ett ark per gäst, sax, lim och silver- eller guldfärgade (eller andra färger som passar) tuschpennor. Gamla veckotidningar och magasin som de kan klippa bilder och bokstäver ur. Material för dekoration, såsom glitterlim, klistermärken, andra färgade papper, sidenband, tygblommor och torkade blommor. Du kan också förbereda alla ark med grundläggande dekoration i olika teman. Klistra sidenband längs kanten, dekorera hörnen och klipp ur ramar att lägga runt fotografierna.

Så här går det till
: Gör i ordning ett albumhörn där du har själva albumet och alla tillbehör. Be en gäst i taget ta med sig sin bild och göra iordning en sida med sin bild och hälsning till dig. Det blir en personlig hälsning till dig och ett album att minnas denna dag med och blicka tillbaka på dina fina vänner.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Junitjej,
Vilken underbar idé! Vilket fantastiskt minne att spara på.
www.junitjejen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja visst är det 😊
nouw.com/frökenrödlök
Michelle ,
Ja festliga lekar går ju alltid på nptt sött då kan det liksom inte va ’stelt’ längre om det ör det på någon fest ...
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag med om
nouw.com/frökenrödlök
asemartensson
asemartensson,
De är ju så roligt om man tex är på fest och så blir de lekar:)
nouw.com/asemartensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Paulina,
Tycker lekar och spel är så kul 😊 Tyvärr blir det inte så ofta
paulinageidenmark.devote.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Nej man kanske inte är på såna tillställningar så ofta
nouw.com/frökenrödlök
sofiefriden
sofiefriden,
Den idén gillade jag mycket. Så fint att ha som minne efter 👌🙂
nouw.com/sofiefriden
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag med om =)
nouw.com/frökenrödlök