Får väl hoppas jag kan gadda mig nån annanstans då =)

I lördags morse for vi emot Skåneland, syrran och jag. Packade in oss i bilen och drog iväg. Stannade på ett par ställen på vägen, loppisar ni vet! Och matstopp! När vi kom fram till Kristianstad kunde vi checka in på hotellet direkt då dem hade städat klart rummet, nice! Var ett jättefint och stort rum vi fått. Vi gick ner på stan och kollade i affärer och käkade lite frozen yoghurt innan vi gick tillbaka till rummet för dusch och smink.
Vi bytte kläder, sminkade oss och förfestade på rummet med god dricka, gott humör och musik.
Syrran gick på bio och krogen medan jag gick till La Cucina och mötte upp tjejerna för lite bloggmingel.

Välkomsdricka och skålar, skratt och lära känna varandra lite mer. Äta god mat, få massa vinster, skratta mer, prata ännu mer, skratta lite till, dricka god drink, spilla ut Baileys, komma underfund med att det bästa är att bara vara mamma när barnen är sjuka, få lite mera vinster, skåla, bli orolig över att efterrätten inte kommer in, skoja lite, längta till nästa tillfälle att få ses, njuta av att man kan få träffa fina människor genom bloggen och avslutningsvis få bära med sig tre goodiebags + vinster och förundras över hur mycket fint en människa kan ordna med. Att få ihop allt så här fint - ensam - är top notch! Fixa lokal i sista stund då det strula med första alternativt, planera för maten, beställa allt, fixa och dona med inbjudningar, information hit och dit och få ihop sponsorer till dessa enorma goodiebags! Johanna - en festfixare av rang!!

När jag släppt av goodiebagsen på hotellrummet mötte jag upp syrran inne på O´learys där vi satt någon timme och hade jättetrevligt. Sen visade jag alla sakerna som fanns i påsarna för henne och vi pratade om kvällen innan vi somnade sent!

Jag blir så glad när jag får träffa så fina människor, där jag verkligen kan skoja till det, få folk att skratta, få skratta tillsammans, lära känna och bara umgås några timmar! Det är så fint! Tack bloggen för att jag får denna möjligheten! Tack Johanna för allt du fixar med, tack alla goa tjejer som förgyllde min lördagskväll!!

Vi är redo för roadtrip!
Färdigfixade och på väg till La Cucina
Vinstbordet och massa goodiebags
En av mina vinster - från http://www.anglaskar.se/
Baileys och en drink på bacardi razz, rabarberlikör och hallonpure - mycket gott.
Välfyllda goodiebags!
Vi vaknade tidigt i morse, låg nån timme i sängen och pratade och kollade mobilerna. Sen tog vi på oss och gick ner för att äta frukost. (det bästa med att bo på hotell) ... Sååå himla gott. Käkade blandannat färsk fralla med goa pålägg, fröknäcke, yoghurt med flingor och bär, sill, ägg, rödbetssallad, köttbullar, bacon, frukt, juice, vamr choklad m.m .... Och så tog jag en take away-cappuchino med med!
Sen checkade vi ut och började färden hemåt med stopp på diverse loppisar på vägen hem också, vi älskar loppisar. Jag har fyndat massa kläder!! Det får ni se i senare inlägg.... Lika så innehållet i goodiebagsen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer