Får den verkligen plats ?? Haha!!

Ja, det kan man undra - vart skulle jag placera denna?
Jag som redan bor så litet och trångt som det är.. Hahaha!
Men det hade vart awesome att ha en egen kaffemaskin hemmavid - en ännu mer avancerad och bättre maskin än tassimon. Bara ett klick och man får en perfekt mugg med varm dryck!
En liknande finns på jobbet och en liknande fanns på min förra arbetsplats. Så gott med cappuchino, kaffelatte eller milk choco. Det var så smidigt att bara ta en mugg, ställa den på angiven plats och trycka på knappen till den drycken man ville ha. Man hörde hur maskinen gå igång och sen rann drycken ner i muggen och den var redo att avnjutas. Så enkelt och så gott. Men kan väl egentligen inte tro att någon har en sådan här mastodont maskin för privat bruk hemma? Aningens dyr och lite väl stor att placeras ut kan jag tro. Och man kanske måste köpa storpack med pulver för att få ut nånting av det och man kanske inte gör av med så mycket för att det skall vara värt det. Men vad roligt det hade vart när folk kom hem och man kunde bjuda på sånt här.. Imponera lite på sina gäster.
Perfekt när man får främmande också - så får dem själva välja vad dem vill ha för dryck.
Vore inte det perfekt?

När du bjuder på fika eller kommer hem till nån som bjuder på fika - vad dricker du helst till det då? Kaffe, te, vatten, saft, eller nåt annat spännande? Om nån säger fika till dig, tänker du oftast en slät kopp kaffe/te/glas saft eller skall det alltid vara gofika med en kaka eller bakelse eller liknande till?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer