Fanns det när jag tog körkort?

Nu är det över 11 år sen jag tog mitt körtkort .. fattar ni, redan elva år har jag fått köra bil. Herre min ge vad fort tiden går. Men jag är glad över mitt kort. Stolt också. Jag hade nämligen bekymmer med teorin när jag läste. Har alltid haft svårt med teori, är mer praktisk lagd faktiskt! Jag råkade välja fel bilskola och fick aldrig den hjälpen jag behövde så kuggade första gången på teoriprovet. Bytte bilskola och gjorde om teorin och fick verkligen den hjälpen jag behövde och jag klarade provet med bravur! Jag satt och traglade teorin via bilskolans datorer samt i böckerna hemmavid. Minns inte att man kunde göra det via nätet, eller det var ingen som sa nånting om det iallafall, iofs klarade jag mig andra gången utan det ändå.
Men hade jag vetat att Körkortsskolan.se fanns skulle jag troligtvis anmält mig där och gjort testen hemma. Eller där jag befann mig. Så fort jag fick en ledig stund, för man kan nämligen göra det via mobilen också. Det är ju perfekt. När man sitter på bussen hem, på en rast eller när man inte har nånting att göra :) Smidigt.
En anledning till att inte låta bli liksom. Frågorna som finns på sidan är utformade tillsammans med körskolelärare för att det skall bli kvalite på saken - perfekt. Man har obegränsad tillgång till över 1000 frågor för att man skall kunna klara att ta körkortet för personbil. Om du är i fas att ta körkort tycker jag du skall ta dig en kik på deras hemsida! Nästan som det skulle vara bra att själv registrera sig för att göra om testen för att se om man minns det man måste kunna för att köra bil - kan ju inte vara helt fel att rugga upp sig lite liksom!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer