Extra pengar, böcker och semester!

Hallå där!
Hur står det till med dig idag? Tycker du också att det är skönt att värmen dämpat sig en aning?
Förra veckan var det näst intill omöjligt att jobba, vi hade 36 grader när vi klippte häckar och rensade ogräs. Fy satan! Idag är temperaturen mer behaglig med lite blåst. Jag är dock ledig!
Ska egentligen inte jobba denna veckan då period 2 är över men ska hoppa in en dag och hjälpa Kjell lite grann innan han går på semester nästa vecka. Alltid bra att kunna hjälpa till och underlätta samtidigt som jag själv får lite extra pengar, vilket är välkommet nu!

Idag har jag gjort en hel del även om det inte riktigt känns så.
Har jobbat i jourmailen hos www.shedo.se en stund, jag har plockat hemma, tagit hand om disken, förberett för middagen ikväll, planterat lite nya sticklingar som jag klippte av från mina stora plantor och så håller jag på att skriva bokrecensioner. Jag har bara fått till dem på instastory den senaste tiden så låg lite back med att få upp det här på bloggen så jag har suttit ett par timmar med det och har väl 8 stycken böcker kvar att recensera. Men dessa böcker ingår i tre olika serier så kommer bakas ihop till tre, men ändå! Har skrivit 12 stycken redan! Blir ju så när man inte fixar på en gång, men bara roligt, var längesedan jag satt vid datorn dessutom!

Vad hittar du på? Har du haft semester? Har du semester? Ska du ha semester?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer