Ett underbart avslut med grenar som passade oss!

🌸 Tjabba Tjena Hallå 🌸
Återigen ligger jag i sängen med datorn i knät och har en sovande sambo bredvid mig. Nackdel med att vara sjukskriven, man vänder en aning på dygnet. För just nu är jag inte trött över huvud taget. Kjells ledighet är nu slut och imorgon är det dags att återvända till jobbet.

Igår när vi var hos syrran och svågern för firande så hade dem fixat förrätt och efterrätt medan vi stod för varmrätten. Det visste vi liksom redan om + att vi skulle under kvällen ha ett quiz.
Jag och Kjell skulle fixa hälften av frågorna och dem hälften och då skulle det vara både allmänna samt frågor om oss själva. Johan fixade in det via datorn så vi såg frågorna och fyra svarsalternativ på skärmen (vi kopplade in till tv:n) och så skulle vi så snabbt som möjligt svara via våra smartphones. Det var så himla roligt, lite som Buzz för er som känner till. Vi kommer garanterat köra det igen!

Men något vi inte hade räknat med var att syrran hade ordnat med 12 andra grenar att utföra under kvällen. Så med quizet blev det 13 st småtävlingar som vi skulle tävla i parvis.
I vissa grenar var det båda som skulle delta och i vissa en av oss. Det var så himla roligt - och uppdelat mellan förrätt, varmrätt och efterrätt. Perfekt!

Sätta knorr på grisen, knyta fast ett snöre runt midjan med en tampong i änden som skulle ner i en flaska med vatten, gömma en tickande klocka, minnestävlingar, knep och knåp med tändstickor, lukta på kryddor med förbundna ögon, kasta ett gosedjur i en spann med förbundna ögon, slå in ett paket med en hand från mig och en från Kjell osv osv...
Verkligen sååååå roligt!
Dessutom stod en inslagen vinst på spel - så vi kämpade allihop! Slutade dock 7-6 till Emelie och Johan - men dem var snälla och gav vinsten till oss som jag fick öppna.
Ni ser min glädje när jag upptäcker var det låg i! 😍😜😭

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 405 visningar

Gillar

Kommentarer

Ida,
Vilken härlig lycka på bilden!! 😊 Hoppas du hade en bra nyår, stor kram!! <3
www.devote.se/iidajohansson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe, roligt att det syns och att Kjell han fånga det - jag blev riktigt överlycklig, är ju kinder 😃 Kram på dej!
nouw.com/frökenrödlök
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var det verkligen =)
nouw.com/frökenrödlök
lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Super kväll ni fick tillsammans & Grattis till vinsten.
nouw.com/lottashullerombuller
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det var en underbar kväll - tusen tack =)
nouw.com/frökenrödlök