Ett tidigare liv har skapat den du är idag?

Tror ni på det förflutna - på ett tidigare liv? Jag har idag diskuterat detta lite med mina kollegor på jobbet och jag börjar tro mer och mer på att man har haft ett tidigare liv. Jag har iofs alltid trott på det och på samma sätt att när vi dör kommer vi inte bara försvinna - att det finns nåt för oss på andra sidan.
Jag funderade ganska mycket idag om det förflutna - vårt tidigare liv - faktiskt skapar den vi är idag. Att det påverkar liksom. Jag lider av klaustrofobi och jag tycker det är obehagligt när jag är nånstans med för mycket folk , i en större folksamling och får liksom panik av det. Känns lite som att det är så trångt att man inte riktigt kan andas, man vet inte riktigt hur man skall ta sig därifrån.
Det slog mig då att jag kanske i mitt tidigare liv, varit med om någonting som gör att jag idag har dessa känslor.
Jag kanske blev inlåst i något trångt uttrymme då som speglar min rädsla idag? Jag kanske upplevde något hemskt så som Göteborgsbranden och därför får panik? Finns det någon som egentligen kan förklara varför man lider av vissa åkommor? Om det faktiskt hör ihop med ett tidigare liv?

Lånad från artikeln i SvD

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer